Călătorind spre Tunisia cu feribotul

Călătorind spre Tunisia cu feribotul este o alegere excelentă! Tunisia este deservită de 4 de companii de transport maritim (Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries sau Corsica Linea). Aceste companii operează 6 de rute de feribot către Tunisia, deservind porturile Trapani, Tunis, Genoa, Palermo, Salerno, Marsilia și Civitavecchia.

Pentru a fi siguri că găsiți un bilet de feribot ieftin către Tunisia, vă recomandăm să folosiți motorul nostru de căutare care compară ofertele, prețurile și disponibilitatea de la Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries și Corsica Linea.

Cu o frecvență totală de peste 3 de traversări pe zi, în funcție de perioada anului, din 3 de țări (Italia, Tunisia și Franţa), aveți multe opțiuni pentru a vă planifica traversarea cu feribotul spre Tunisia.

Cea mai rapidă traversare durează 10 ore (Palermo - Tunis) cu o distanță de 317 km, iar cea mai lungă 27 ore (Civitavecchia - Tunis) cu o distanță de 605 km.

Feribot spre Tunisia în cifre

Țări
Italia
Tunisia
Franţa
Numărul de traversări
3 de traversări pe zi
Numărul de porturi
7
Numărul de conexiuni cu feribotul
6
Numărul de companii de feribot
4
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Traversări importante cu feribotul spre Tunisia

Căutați pe Vivanoda pentru cele mai rapide, mai lungi sau mai frecvente feriboturi către Tunisia. Comparați ofertele de la Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries și Corsica Linea și rezervați-vă biletul spre Tunisia.

Rute de feribot în Tunisia

Dacă intenționați să călătoriți în Tunisia, una dintre cele mai convenabile și plăcute opțiuni este să luați feribotul. Pe lângă faptul că este o experiență de călătorie unică, feribotul este, de asemenea, o modalitate convenabilă și economică de a vă deplasa prin țară. Iată câteva informații utile despre călătoria cu feribotul în Tunisia.

În primul rând, în Tunisia există mai multe porturi în care vă puteți îmbarca pe feribot. Cele mai populare porturi sunt Tunis, La Goulette, Sousse și Zarzis. Principalele companii de feribot sunt CTN (Compagnie Tunisienne de Navigation) și Corsica Linea.

Există mai multe linii de feribot care leagă Tunisia de Europa, inclusiv linia Tunis-Marseille, linia Tunis-Geneva și linia Tunis-Palermo. Aceste linii sunt operate de CTN și Corsica Linea. Există, de asemenea, linii de feribot care leagă Tunisia de alte țări din Maghreb, în special Libia și Algeria.

Feriboturile din Tunisia sunt moderne și confortabile, cu multe facilități pentru pasageri. Vă puteți aștepta să găsiți cabine private, restaurante, magazine și zone de relaxare.

Dacă călătoriți cu feribotul în Tunisia, va trebui să ajungeți în port cu cel puțin două ore înainte de plecare pentru a îndeplini formalitățile de îmbarcare. De asemenea, va trebui să vă aduceți pașaportul sau cartea de identitate valabilă.

În ceea ce privește tarifele, prețul biletelor de feribot în Tunisia depinde de linia de feribot, de compania de feribot și de tipul de cabină ales. Prețurile pot varia considerabil, dar, în general, sunt destul de accesibile.

În cele din urmă, dacă doriți să explorați Tunisia cu feribotul, există multe destinații populare de explorat, cum ar fi insula Djerba, orașul Sousse și orașul stațiune Hammamet. Tunisia este, de asemenea, plină de situri istorice și culturale fascinante, cum ar fi ruinele Cartaginei și medina din Tunis.

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Cele mai populare rute de feribot către Tunisia

Căutați un feribot spre Tunisia? Descoperiți cele mai populare rute care vă permit să navigați între diferite părți ale țării și în străinătate. Fie că doriți să ajungeți pe insule, în porturi istorice sau pe plaje pitorești, feriboturile sunt un mod convenabil și confortabil de a călători în Tunisia.

Rutele populare de feribot din Tunisia includ destinații precum Trapani, Tunis, Genoa, Palermo, Salerno, Marsilia și Civitavecchia și multe altele. Feriboturile moderne din Tunisia oferă facilități și servicii deosebite, de la cabine confortabile la restaurante la bord și activități pentru întreaga familie.

Folosiți instrumentul nostru de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de bilete de feribot spre Tunisia și pentru a vă planifica călătoria. Cu instrumentul nostru de căutare ușor de utilizat, puteți găsi oferte și orare de la mai multe companii de feribot, inclusiv Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries sau Corsica Linea. Cu siguranță va exista o ofertă care să se potrivească cel mai bine nevoilor și bugetului tău. Căutați toate cele 6 de rute de feribot!

Feribot către Tunisia din Italia

Trapani Italia
Tunis Tunisia
 • Grimaldi Lines Trapani Tunis
  Grimaldi Lines
  247 km
Genoa Italia
Tunis Tunisia
De la 512 lei
 • Grandi Navi Veloci Genoa Tunis
  Grandi Navi Veloci
  3 de traversări pe săptămână
  22 ore 20 min
  852 km
 • CTN Tunisia Ferries Genoa Tunis
  CTN Tunisia Ferries
  852 km
Palermo Italia
Tunis Tunisia
De la 189 lei
 • Grimaldi Lines Palermo Tunis
  Grimaldi Lines
  2 de traversări pe săptămână
  10 ore
  317 km
 • Grandi Navi Veloci Palermo Tunis
  Grandi Navi Veloci
  1 de traversări pe săptămână
  11 ore
  317 km
Salerno Italia
Tunis Tunisia
De la 229 lei
 • Grimaldi Lines Salerno Tunis
  Grimaldi Lines
  2 de traversări pe săptămână
  22 ore
  586 km
Civitavecchia Italia
Tunis Tunisia
De la 244 lei
 • Grimaldi Lines Civitavecchia Tunis
  Grimaldi Lines
  2 de traversări pe săptămână
  17 ore 30 min
  605 km
 • Grandi Navi Veloci Civitavecchia Tunis
  Grandi Navi Veloci
  1 de traversări pe săptămână
  27 ore
  605 km

Feribot către Tunisia din Franţa

Marsilia Franţa
Tunis Tunisia
De la 587 lei
 • Corsica Linea Marsilia Tunis
  Corsica Linea
  3 de traversări pe săptămână
  21 ore
  829 km
 • CTN Tunisia Ferries Marsilia Tunis
  CTN Tunisia Ferries
  2 de traversări pe săptămână
  20 ore
  829 km
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Întrebări frecvente despre călătoria cu feribotul spre Tunisia

Pur și simplu căutați feriboturi spre Tunisia pe Vivanoda printre cele 6 de rute pe care le oferim și comparați prețurile. În cele din urmă, selectați traversarea cu feribotul dorită și rezervați-o.

Există 4 de companii de feriboturi care operează spre Tunisia: Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries și Corsica Linea ...

Trapani-Tunis, Genoa-Tunis, Palermo-Tunis și Salerno-Tunis sunt cele mai populare rute de feribot pentru călători.

Toate porturile cu legături de feribot în Tunisia

Toate țările legate cu feribotul de Tunisia

None
None
None
None