Traseu recomandat
Genova
Călătoriți direct la Tunis cu zboruri, feribot
Tunis
Vezi prețurile
Rute alternative
Genova
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Marsilia
Marsilia
Călătorie cu zboruri, feribot până la Tunis
Tunis
Vezi prețurile
Genova
Călătorie cu tren, carpooling până la Civitavecchia
Civitavecchia
Călătorie cu feribot până la Tunis
Tunis
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Genova la Tunis cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Genova la Tunis? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Genova la Tunis este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Genova la Tunis poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Genova la Tunis cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines sau Corsica Linea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Genova Tunis care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor CTN Tunisia Ferries sau Grandi Navi Veloci oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Genova la Tunis, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Genova la Tunis

Port de plecare
Genova
Italia
Liguria
Port de sosire
Tunis
Tunisia
Distanța
852 km
Companii de feribot
Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines, Corsica Linea
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
22 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Genova Tunis: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Genova la Tunis, veți găsi bilete care variază de la 512 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 3436 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Genova - Tunis este de 1427 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Genova la Tunis este de 20 ore 31 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 29 ore pentru a ajunge la Tunis, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Tunis în . Primul feribot pleacă din portul Genova la 12:00. Ultimul feribot spre Tunis pleacă din portul Genova la 22:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Genova la Tunis
1427 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Genova Tunis (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
512 lei - 3436 lei
Durata medie a traversării Genova Tunis
20 ore 31 min
Ora de plecare a primului feribot către Tunis
12:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Tunis
22:30
Ora de sosire a primului feribot către Tunis
09:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Tunis
22:00

De ce să luați un feribot de la Genova la Tunis?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Genova la Tunis poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Tunis. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Genova la Tunis este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Genova-Tunis în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Tunis pentru a coborî de pe vas.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Genova-Tunis, accesați zonele exterioare ale navei CTN Tunisia Ferries sau Grandi Navi Veloci pentru a respira aer în profunzime. Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Tunis cu un sentiment perfect de zen și energie.
Odihna într-o cabină
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Genova la Tunis rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Genova și Tunis?

Dacă doriți să călătoriți între Genova și Tunis cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv CTN Tunisia Ferries sau Grandi Navi Veloci, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

CTN Tunisia Ferries Genova Tunis
CTN Tunisia Ferries
Din 1959, Tunisia Ferries operează servicii de transport maritim din Tunisia către principalele țări mediteraneene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Genova-Tunis și puteți rezerva un bilet CTN Tunisia Ferries între Genova și Tunis. Mai multe informații despre CTN Tunisia Ferries
Grandi Navi Veloci Genova Tunis
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Genova-Tunis și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Genova și Tunis. Grandi Navi Veloci operează 3 de traversări pe săptămână către Tunis de la Genova, iar durata călătoriei este de 22 ore 20 min. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
22 ore 20 min
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Genova? Unde sosesc vapoarele în Tunis?

Port de plecare în Genova

Feriboturile CTN Tunisia Ferries sau Grandi Navi Veloci pleacă spre Tunis din următoarele porturi din Genova:

Ponte Assereto
Hartă
Ponte Colombo
Hartă

Port de sosire în Tunis

Navele Grandi Navi Veloci sau CTN Tunisia Ferries sosesc în Tunis din următoarele porturi:

Tunis
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Genova la Tunis, vă va lua cel puțin 22 ore 20 min pentru a parcurge cei 852 km dintre Genova și Tunis.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Genova și Tunis) și de compania de feribot (CTN Tunisia Ferries și Grandi Navi Veloci). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Genova și Tunis.

Există 2 de companii de feribot care operează între Genova și Tunis: CTN Tunisia Ferries și Grandi Navi Veloci.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines, Corsica Linea.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines, Corsica Linea pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Genova Tunis, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Genova și Tunis, veți parcurge 852 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Genova la Tunis, puteți găsi prețuri care variază de la 512 lei pentru cel mai mic, la 3436 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1427 lei.

Primul feribot pleacă din Genova la 12:00 pentru Tunis.

Ultimul feribot spre Tunis pleacă de obicei de la Genova la 22:30.

Cum este o traversare cu feribotul de la Genova la Tunis?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Genova la Tunis. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Genova Tunis la bordul Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines sau Corsica Linea, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Genova până la debarcarea în Tunis. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Genova și Tunis.

Plecare cu feribotul din Genova

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Genova Tunis, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Prezentarea în portul Genova / Trebuie să ajungeți în portul Genova cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Grandi Navi Veloci sau CTN Tunisia Ferries. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Genova - Tunis / În Genova, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Grandi Navi Veloci sau CTN Tunisia Ferries de la terminalul de feribot Genova. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Tunis / Din terminalul de feribot din Genova veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul CTN Tunisia Ferries sau Grandi Navi Veloci va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul feribotului între Genova și Tunis

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava CTN Tunisia Ferries sau Grandi Navi Veloci așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Tunis

Iată câteva informații pentru debarcarea în Tunis:

  • Feribotul intră în portul Tunis / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Tunis de pe punțile exterioare.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Genova la Tunis în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Tunis.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Tunis / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Tunis vă poate face un control. În sfârșit, părăsiți portul și Tunis vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire