Traseu recomandat
Sassnitz
Călătoriți direct la Trelleborg cu feribot
Trelleborg
Vezi prețurile
Rute alternative
Sassnitz
Călătorie cu carpooling, tren până la Rostock
Rostock
Călătorie cu feribot până la Trelleborg
Trelleborg
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sassnitz la Trelleborg cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sassnitz la Trelleborg? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sassnitz la Trelleborg este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sassnitz la Trelleborg poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sassnitz la Trelleborg cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Scandlines, Stena Line sau TT-Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sassnitz Trelleborg care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line sau Scandlines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sassnitz la Trelleborg, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sassnitz la Trelleborg

Port de plecare
Sassnitz
Germania
Mecklenburg-Vorpommern
Port de sosire
Trelleborg
Suedia
Distanța
100 km
Companii de feribot
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Sassnitz la Trelleborg?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sassnitz la Trelleborg poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Trelleborg. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sassnitz la Trelleborg este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Stena Line sau Scandlines vă veți bucura de un start lin din Sassnitz și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Trelleborg. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Trelleborg, deoarece experiența este atât de plăcută!
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Sassnitz, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Stena Line sau Scandlines și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Trelleborg plin de energie.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Sassnitz Trelleborg este exact opusul. Feriboturile operate de Stena Line sau Scandlines sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Cu siguranță vă veți începe vacanța în Trelleborg deja odihnit.

Ce companii operează între Sassnitz și Trelleborg?

Dacă doriți să călătoriți între Sassnitz și Trelleborg cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line sau Scandlines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sassnitz-Trelleborg și puteți rezerva un bilet Stena Line între Sassnitz și Trelleborg. Stena Line operează 14 de traversări pe săptămână către Trelleborg de la Sassnitz, iar durata călătoriei este de 4 ore. Mai multe informații despre Stena Line
4 ore
14 de traversări pe săptămână
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Scandlines a fost înființată în 1998 și are sediul în Danemarca. Oferă curse între Danemarca și Germania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sassnitz-Trelleborg și puteți rezerva un bilet Scandlines între Sassnitz și Trelleborg. Mai multe informații despre Scandlines

De unde pleacă feriboturile în Sassnitz? Unde sosesc vapoarele în Trelleborg?

Port de plecare în Sassnitz

Feriboturile Stena Line sau Scandlines pleacă spre Trelleborg din următoarele porturi din Sassnitz:

Sassnitz
Hartă

Port de sosire în Trelleborg

Navele Scandlines sau Stena Line sosesc în Trelleborg din următoarele porturi:

Trelleborg
Hartă
Alte curse alternative de la Sassnitz la Trelleborg
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sassnitz la Trelleborg, vă va lua cel puțin 4 ore pentru a parcurge cei 100 km dintre Sassnitz și Trelleborg.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sassnitz și Trelleborg) și de compania de feribot (Stena Line și Scandlines). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Sassnitz și Trelleborg.

Există 2 de companii de feribot care operează între Sassnitz și Trelleborg: Stena Line și Scandlines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Scandlines, Stena Line, TT-Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sassnitz Trelleborg, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sassnitz și Trelleborg, veți parcurge 100 km.

Cum este o traversare cu feribotul de la Sassnitz la Trelleborg?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Sassnitz la Trelleborg. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Sassnitz Trelleborg la bordul Scandlines, Stena Line sau TT-Line, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Sassnitz până la debarcarea în Trelleborg. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Sassnitz și Trelleborg.

Plecare cu feribotul din Sassnitz

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Sassnitz Trelleborg, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Sassnitz / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Sassnitz în limita de timp stabilită de Stena Line sau Scandlines. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Sassnitz - Trelleborg / La terminalul de feribot Sassnitz, căutați ghișeele Stena Line sau Scandlines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Trelleborg / Din terminalul de feribot din Sassnitz veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul Stena Line sau Scandlines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul navei între Sassnitz și Trelleborg

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Stena Line sau Scandlines așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Trelleborg, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Trelleborg:

  • Se vede portul Trelleborg / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Trelleborg de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Trelleborg.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Trelleborg / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. În Trelleborg este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Trelleborg a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire