Traseu recomandat
Palermo
Călătoriți direct la Tunis cu zboruri, feribot
Tunis
Vezi prețurile
Rute alternative
Palermo
Călătorie cu carpooling, tren, autocar, feribot până la Napoli
Napoli
Călătorie cu zboruri până la Tunis
Tunis
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Palermo la Tunis cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Palermo la Tunis? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Palermo la Tunis este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Palermo la Tunis poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Palermo la Tunis cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Palermo Tunis care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Palermo la Tunis, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Palermo la Tunis

Port de plecare
Palermo
Italia
Sicilia
Port de sosire
Tunis
Tunisia
Distanța
317 km
Companii de feribot
SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
10 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Palermo Tunis: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Palermo la Tunis, veți găsi bilete care variază de la 189 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1323 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Palermo - Tunis este de 467 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Palermo la Tunis este de 10 ore 34 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 12 ore pentru a ajunge la Tunis, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Tunis în 10 ore. Primul feribot pleacă din portul Palermo la 02:30. Ultimul feribot spre Tunis pleacă din portul Palermo la 12:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Palermo la Tunis
467 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Palermo Tunis (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
189 lei - 1323 lei
Durata medie a traversării Palermo Tunis
10 ore 34 min
Ora de plecare a primului feribot către Tunis
02:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Tunis
12:30
Ora de sosire a primului feribot către Tunis
13:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Tunis
23:30

De ce să luați un feribot de la Palermo la Tunis?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Palermo la Tunis poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Tunis. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Palermo la Tunis este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Palermo-Tunis, accesați zonele exterioare ale navei Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines pentru a respira aer în profunzime. Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Tunis cu un sentiment perfect de zen și energie.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Călătoriți de la Palermo la Tunis în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Tunis pentru a coborî de pe vas.
Odihna într-o cabină
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Palermo la Tunis rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

De unde pleacă feriboturile în Palermo? Unde sosesc vapoarele în Tunis?

Port de plecare în Palermo

Feriboturile Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines pleacă spre Tunis din următoarele porturi din Palermo:

Palermo
Hartă

Port de sosire în Tunis

Navele Grimaldi Lines sau Grandi Navi Veloci sosesc în Tunis din următoarele porturi:

Tunis
Hartă
Alte curse alternative de la Palermo la Tunis
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Palermo și Tunis?

Dacă doriți să călătoriți între Palermo și Tunis cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Grandi Navi Veloci Palermo Tunis
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palermo-Tunis și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Palermo și Tunis. Grandi Navi Veloci operează 1 de traversări pe săptămână către Tunis de la Palermo, iar durata călătoriei este de 11 ore. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
11 ore
1 de traversări pe săptămână
Grimaldi Lines Palermo Tunis
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palermo-Tunis și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Palermo și Tunis. Grimaldi Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Tunis de la Palermo, iar durata călătoriei este de 10 ore. Mai multe informații despre Grimaldi Lines
10 ore
2 de traversări pe săptămână

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Palermo la Tunis, vă va lua cel puțin 10 ore pentru a parcurge cei 317 km dintre Palermo și Tunis.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Palermo și Tunis) și de compania de feribot (Grandi Navi Veloci și Grimaldi Lines). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Palermo și Tunis.

Există 2 de companii de feribot care operează între Palermo și Tunis: Grandi Navi Veloci și Grimaldi Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Palermo Tunis, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Palermo și Tunis, veți parcurge 317 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Palermo la Tunis, puteți găsi prețuri care variază de la 189 lei pentru cel mai mic, la 1323 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 467 lei.

Primul feribot pleacă din Palermo la 02:30 pentru Tunis.

Ultimul feribot spre Tunis pleacă de obicei de la Palermo la 12:30.

Cum este o traversare cu feribotul de la Palermo la Tunis?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Palermo și Tunis. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Palermo Tunis la bordul SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Palermo până la debarcarea în Tunis. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Palermo și Tunis.

Plecare cu feribotul din Palermo

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Palermo Tunis, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Prezentarea în portul Palermo / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Palermo, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Palermo - Tunis / În Palermo, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Grimaldi Lines sau Grandi Navi Veloci de la terminalul de feribot Palermo. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Tunis / În terminalul de feribot din Palermo sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.
La bordul navei între Palermo și Tunis

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines așa cum dorește. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Sosirea cu feribotul în Tunis

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Tunis:

  • Feribotul intră în portul Tunis / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Tunis de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Tunis.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Tunis / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Tunis este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Tunis vă așteaptă!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire