Calais
Călătoriți direct la Dover cu feribot, carpooling, autocar
Dover
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Calais la Dover cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Calais la Dover? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Calais la Dover este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Calais la Dover poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Calais la Dover cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Calais Dover care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Norfolk Line, P&O Ferries sau DFDS Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Calais la Dover, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Calais la Dover

Port de plecare
Calais
Franţa
Nord Pas de Calais
Port de sosire
Dover
Regatul Unit
Anglia
Distanța
42 km
Companii de feribot
DFDS Seaways, P&O Ferries, Norfolk Line
Frecvența traversărilor
39 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Calais Dover: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Calais la Dover, veți găsi bilete care variază de la 363 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 592 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Calais - Dover este de 428 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Calais la Dover este de 1 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 30 min pentru a ajunge la Dover, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Dover în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Calais la 05:40. Ultimul feribot spre Dover pleacă din portul Calais la 09:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Calais la Dover
428 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Calais Dover (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
363 lei - 592 lei
Durata medie a traversării Calais Dover
1 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Dover
05:40
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Dover
09:50
Ora de sosire a primului feribot către Dover
06:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Dover
10:20

De ce să luați un feribot de la Calais la Dover?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Calais la Dover poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Dover. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Calais la Dover este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Calais la Dover. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. În timpul călătoriei cu feribotul Calais Dover cu DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Calais Dover, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Norfolk Line, P&O Ferries sau DFDS Seaways, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Calais Dover este opusă! La bord, în funcție de nava Norfolk Line, P&O Ferries sau DFDS Seaways în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Dover complet relaxat.

De unde pleacă feriboturile în Calais? Unde sosesc vapoarele în Dover?

Port de plecare în Calais

Feriboturile Norfolk Line, P&O Ferries sau DFDS Seaways pleacă spre Dover din următoarele porturi din Calais:

Calais Terminal Est Car Ferry
Hartă

Port de sosire în Dover

Navele DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line sosesc în Dover din următoarele porturi:

Dover Ferry Terminal
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Calais și Dover?

Dacă doriți să călătoriți între Calais și Dover cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Norfolk Line, P&O Ferries sau DFDS Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Norfolk Line Calais Dover
Norfolk Line
Norfolk Line este o companie de transport maritim de pasageri care a fost achiziționată în 2010 de DFDS Seaways. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Calais-Dover și puteți rezerva un bilet Norfolk Line între Calais și Dover. Mai multe informații despre Norfolk Line
P&O Ferries Calais Dover
P&O Ferries
P&O Ferries este o companie engleză cu sediul în Dover. Este listată pe Vivanoda, care este un comparator ce vă permite să găsiți o traversare P&O Ferries Calais Dover ieftină. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Calais-Dover și puteți rezerva un bilet P&O Ferries între Calais și Dover. P&O Ferries operează 24 de traversări pe zi către Dover de la Calais, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre P&O Ferries
1 ore 30 min
24 de traversări pe zi
DFDS Seaways Calais Dover
DFDS Seaways
DFDS Seaways este o companie de feriboturi cu sediul la Copenhaga, Danemarca, care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Nord, inclusiv între porturile Dover, Anvers și Calais și Regatul Unit, dar și între porturile Oslo și Copenhaga, între porturile din Norvegia și Suedia și alte porturi din Europa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Calais-Dover și puteți rezerva un bilet DFDS Seaways între Calais și Dover. DFDS Seaways operează 15 de traversări pe zi către Dover de la Calais, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre DFDS Seaways
1 ore 30 min
15 de traversări pe zi

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Calais la Dover, vă va lua cel puțin 1 ore 30 min pentru a parcurge cei 42 km dintre Calais și Dover.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Calais și Dover) și de compania de feribot (Norfolk Line, P&O Ferries și DFDS Seaways). În prezent, există 39 de traversări pe zi între Calais și Dover.

Există 3 de companii de feribot care operează între Calais și Dover: Norfolk Line, P&O Ferries și DFDS Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de DFDS Seaways, P&O Ferries, Norfolk Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile DFDS Seaways, P&O Ferries, Norfolk Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Calais Dover, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Calais și Dover, veți parcurge 42 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Calais la Dover, puteți găsi prețuri care variază de la 363 lei pentru cel mai mic, la 592 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 428 lei.

Primul feribot pleacă din Calais la 05:40 pentru Dover.

Ultimul feribot spre Dover pleacă de obicei de la Calais la 09:50.

Experiența ta cu feribotul de la Calais la Dover

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Calais la Dover. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Calais până la debarcarea în Dover, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a DFDS Seaways, P&O Ferries și Norfolk Line. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Calais și Dover.

Gata de îmbarcare în Calais

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Calais Dover, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Calais / Trebuie să ajungeți în portul Calais cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Calais - Dover / Mergeți la biroul DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line din terminalul de feribot Calais pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Dover / În terminalul de feribot din Calais sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.
Viața la bordul feribotului între Calais și Dover

La bordul navei DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Dover

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Dover:

  • Se apropie de portul Dover / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Dover.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Dover.
  • Părăsiți nava și Dover este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Dover este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Dover începe cu adevărat!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire