Helsinki
Călătoriți direct la Tallinn cu feribot, autocar, zboruri
Tallinn
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Helsinki la Tallinn cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Helsinki la Tallinn? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Helsinki la Tallinn este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Helsinki la Tallinn poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Helsinki la Tallinn cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line sau Tallink. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Helsinki Tallinn care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line sau Viking Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Helsinki la Tallinn, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Helsinki la Tallinn

Port de plecare
Helsinki
Finlanda
Port de sosire
Tallinn
Estonia
Distanța
82 km
Companii de feribot
Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink
Frecvența traversărilor
12 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Helsinki Tallinn: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Helsinki la Tallinn, veți găsi bilete care variază de la 75 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 597 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Helsinki - Tallinn este de 268 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Helsinki la Tallinn este de 2 ore 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 45 min pentru a ajunge la Tallinn, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Tallinn în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Helsinki la 07:30. Ultimul feribot spre Tallinn pleacă din portul Helsinki la 21:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Helsinki la Tallinn
268 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Helsinki Tallinn (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
75 lei - 597 lei
Durata medie a traversării Helsinki Tallinn
2 ore 15 min
Ora de plecare a primului feribot către Tallinn
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Tallinn
21:40
Ora de sosire a primului feribot către Tallinn
00:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Tallinn
23:00

De ce să luați un feribot de la Helsinki la Tallinn?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Helsinki la Tallinn poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Tallinn. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Helsinki la Tallinn este o modalitate ideală de a călători.

Odihna într-o cabină
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Helsinki la Tallinn rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Pentru traversarea de la Helsinki la Tallinn, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Tallinn. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line sau Viking Line, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Pentru un personal grijuliu
Pe toată durata călătoriei de la Helsinki la Tallinn, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Un birou de informații este aproape întotdeauna situat pe puntea principală a navei.

Ce companii operează între Helsinki și Tallinn?

Dacă doriți să călătoriți între Helsinki și Tallinn cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line sau Viking Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

St. Peter Line Helsinki Tallinn
St. Peter Line
St. Peter Line este o companie de feribot cu sediul în Rusia care oferă servicii de feribot între Rusia și Finlanda. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Helsinki-Tallinn și puteți rezerva un bilet St. Peter Line între Helsinki și Tallinn. Mai multe informații despre St. Peter Line
Tallink Helsinki Tallinn
Tallink
Tallink, fondată în 1991, este o companie de feribot cu sediul în Estonia, care deservește statele baltice, Finlanda și Suedia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Helsinki-Tallinn și puteți rezerva un bilet Tallink între Helsinki și Tallinn. Tallink operează 6 de traversări pe zi către Tallinn de la Helsinki, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Tallink
2 ore
6 de traversări pe zi
Eckerö Line Helsinki Tallinn
Eckerö Line
Eckerö Line operează servicii de feribot către Finlanda și Estonia, inclusiv servicii de feribot între Helsinki și Tallinn. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Helsinki-Tallinn și puteți rezerva un bilet Eckerö Line între Helsinki și Tallinn. Eckerö Line operează 3 de traversări pe zi către Tallinn de la Helsinki, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Eckerö Line
2 ore 10 min
3 de traversări pe zi
Viking Line Helsinki Tallinn
Viking Line
Viking Line, fondată în 1959, este o companie de feribot cu sediul în Finlanda, care operează între Finlanda, Suedia și Estonia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Helsinki-Tallinn și puteți rezerva un bilet Viking Line între Helsinki și Tallinn. Viking Line operează 3 de traversări pe zi către Tallinn de la Helsinki, iar durata călătoriei este de 2 ore 20 min. Mai multe informații despre Viking Line
2 ore 20 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Helsinki? Unde sosesc vapoarele în Tallinn?

Port de plecare în Helsinki

Feriboturile St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line sau Viking Line pleacă spre Tallinn din următoarele porturi din Helsinki:

Helsinki Hansa Terminal
Hartă
Helsinki West Terminal
Hartă

Port de sosire în Tallinn

Navele Viking Line, Eckerö Line, Tallink sau St. Peter Line sosesc în Tallinn din următoarele porturi:

Tallinn Terminal A
Hartă
Tallinn Terminal D
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Helsinki la Tallinn, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 82 km dintre Helsinki și Tallinn.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Helsinki și Tallinn) și de compania de feribot (St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line și Viking Line). În prezent, există 12 de traversări pe zi între Helsinki și Tallinn.

Există 4 de companii de feribot care operează între Helsinki și Tallinn: St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line și Viking Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Helsinki Tallinn, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Helsinki și Tallinn, veți parcurge 82 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Helsinki la Tallinn, puteți găsi prețuri care variază de la 75 lei pentru cel mai mic, la 597 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 268 lei.

Primul feribot pleacă din Helsinki la 07:30 pentru Tallinn.

Ultimul feribot spre Tallinn pleacă de obicei de la Helsinki la 21:40.

Cum este o traversare cu feribotul de la Helsinki la Tallinn?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Helsinki la Tallinn. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line sau Tallink, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Helsinki până la debarcarea în Tallinn. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Helsinki și Tallinn.

Plecare cu feribotul din Helsinki

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Helsinki Tallinn, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Helsinki / Trebuie să ajungeți în portul Helsinki cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Viking Line, Eckerö Line, Tallink sau St. Peter Line. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Helsinki - Tallinn / Mergeți la biroul Viking Line, Eckerö Line, Tallink sau St. Peter Line din terminalul de feribot Helsinki pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Tallinn / În terminalul de feribot din Helsinki sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line sau Viking Line va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Helsinki și Tallinn: la bordul navei...

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line sau Viking Line așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Tallinn

Iată câteva informații pentru debarcarea în Tallinn:

  • Se apropie de portul Tallinn / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Tallinn de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Helsinki la Tallinn în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Tallinn.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Tallinn / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Tallinn vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Tallinn începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire