Saint-Malo
Călătoriți direct la Jersey cu feribot
Jersey
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Saint-Malo la Jersey cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Saint-Malo la Jersey? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Saint-Malo la Jersey este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Saint-Malo la Jersey poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Saint-Malo la Jersey cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Condor Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Saint-Malo Jersey care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Condor Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Saint-Malo la Jersey, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Saint-Malo la Jersey

Port de plecare
Saint-Malo
Franţa
Bretania
Port de sosire
Jersey
Regatul Unit
Channel Islands
Distanța
63 km
Companii de feribot
Condor Ferries
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Saint-Malo Jersey: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Saint-Malo la Jersey, veți găsi bilete care variază de la 194 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 895 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Saint-Malo - Jersey este de 472 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Saint-Malo la Jersey este de 1 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 25 min pentru a ajunge la Jersey, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Jersey în 1 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Saint-Malo la 06:30. Ultimul feribot spre Jersey pleacă din portul Saint-Malo la 21:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Saint-Malo la Jersey
472 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Saint-Malo Jersey (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
194 lei - 895 lei
Durata medie a traversării Saint-Malo Jersey
1 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Jersey
06:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Jersey
21:40
Ora de sosire a primului feribot către Jersey
06:55
Ora de sosire a ultimului feribot către Jersey
22:05

De ce să luați un feribot de la Saint-Malo la Jersey?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Saint-Malo la Jersey poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Jersey. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Saint-Malo la Jersey este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Saint-Malo-Jersey în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Jersey.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Saint-Malo și Jersey cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Saint-Malo, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Saint-Malo și Jersey va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Saint-Malo la Jersey. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. În timpul călătoriei cu feribotul Saint-Malo Jersey cu Condor Ferries, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

De unde pleacă feriboturile în Saint-Malo? Unde sosesc vapoarele în Jersey?

Port de plecare în Saint-Malo

Feriboturile Condor Ferries pleacă spre Jersey din următoarele porturi din Saint-Malo:

Saint Malo - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Jersey

Navele Condor Ferries sosesc în Jersey din următoarele porturi:

Saint Helier Jersey Terminal
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Saint-Malo și Jersey?

Dacă doriți să călătoriți între Saint-Malo și Jersey cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Condor Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Condor Ferries Saint-Malo Jersey
Condor Ferries
Din 1964, Condor Ferries este principala companie pentru legăturile dintre St Malo și Insulele Anglo-Normande și Marea Britanie. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Saint-Malo-Jersey și puteți rezerva un bilet Condor Ferries între Saint-Malo și Jersey. Condor Ferries operează 14 de traversări pe săptămână către Jersey de la Saint-Malo, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Condor Ferries
1 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Saint-Malo la Jersey, vă va lua cel puțin 1 ore 30 min pentru a parcurge cei 63 km dintre Saint-Malo și Jersey.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Saint-Malo și Jersey) și de compania de feribot (Condor Ferries). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Saint-Malo și Jersey.

Există 1 de companii de feribot care operează între Saint-Malo și Jersey: Condor Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Condor Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Condor Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Saint-Malo Jersey, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Saint-Malo și Jersey, veți parcurge 63 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Saint-Malo la Jersey, puteți găsi prețuri care variază de la 194 lei pentru cel mai mic, la 895 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 472 lei.

Primul feribot pleacă din Saint-Malo la 06:30 pentru Jersey.

Ultimul feribot spre Jersey pleacă de obicei de la Saint-Malo la 21:40.

Experiența ta cu feribotul de la Saint-Malo la Jersey

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Saint-Malo la Jersey, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Saint-Malo Jersey la bordul Condor Ferries, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Saint-Malo până la debarcarea în Jersey. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Saint-Malo și Jersey.

Gata de îmbarcare în Saint-Malo

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Saint-Malo Jersey, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Saint-Malo / Trebuie să ajungeți în portul Saint-Malo cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Condor Ferries. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Saint-Malo - Jersey / Mergeți la biroul Condor Ferries din terminalul de feribot Saint-Malo pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Jersey / În terminalul de feribot din Saint-Malo sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Condor Ferries vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.
La bordul feribotului între Saint-Malo și Jersey

La bordul navei Condor Ferries, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Jersey

Iată câteva informații pentru debarcarea în Jersey:

  • Se apropie de portul Jersey / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Jersey de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Saint-Malo la Jersey în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Jersey.
  • Părăsiți nava și Jersey este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Jersey vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Jersey începe cu adevărat!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire