Traseu recomandat
Trelleborg
Călătoriți direct la Rostock cu feribot
Rostock
Vezi prețurile
Rute alternative
Trelleborg
Călătorie cu feribot până la Sassnitz
Sassnitz
Călătorie cu tren, carpooling până la Rostock
Rostock
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Trelleborg la Rostock cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Trelleborg la Rostock? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Trelleborg la Rostock este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Trelleborg la Rostock poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Trelleborg la Rostock cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Scandlines, Stena Line sau TT-Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Trelleborg Rostock care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Scandlines, Stena Line sau TT-Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Trelleborg la Rostock, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Trelleborg la Rostock

Port de plecare
Trelleborg
Suedia
Port de sosire
Rostock
Germania
Mecklenburg-Vorpommern
Distanța
157 km
Companii de feribot
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
5 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Trelleborg Rostock: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Trelleborg la Rostock, veți găsi bilete care variază de la 144 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 880 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Trelleborg - Rostock este de 343 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Trelleborg la Rostock este de 6 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 8 ore 5 min pentru a ajunge la Rostock, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Rostock în 6 ore. Primul feribot pleacă din portul Trelleborg la 07:15. Ultimul feribot spre Rostock pleacă din portul Trelleborg la 23:55.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Trelleborg la Rostock
343 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Trelleborg Rostock (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
144 lei - 880 lei
Durata medie a traversării Trelleborg Rostock
6 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Rostock
07:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Rostock
23:55
Ora de sosire a primului feribot către Rostock
05:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Rostock
22:30

De ce să luați un feribot de la Trelleborg la Rostock?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Trelleborg la Rostock poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Rostock. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Trelleborg la Rostock este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Scandlines, Stena Line sau TT-Line vă veți bucura de un start lin din Trelleborg și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Rostock. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Rostock, deoarece experiența este atât de plăcută!
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În Trelleborg, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Scandlines, Stena Line sau TT-Line și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Rostock cu un sentiment perfect de zen și energie.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Rostock sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. În timpul călătoriei cu feribotul Trelleborg Rostock cu TT-Line, Stena Line sau Scandlines, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.

De unde pleacă feriboturile în Trelleborg? Unde sosesc vapoarele în Rostock?

Port de plecare în Trelleborg

Feriboturile Scandlines, Stena Line sau TT-Line pleacă spre Rostock din următoarele porturi din Trelleborg:

Trelleborg
Hartă

Port de sosire în Rostock

Navele TT-Line, Stena Line sau Scandlines sosesc în Rostock din următoarele porturi:

Rostack Seehafen
Hartă
Alte curse alternative de la Trelleborg la Rostock
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Trelleborg și Rostock?

Dacă doriți să călătoriți între Trelleborg și Rostock cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Scandlines, Stena Line sau TT-Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Scandlines Trelleborg Rostock
Scandlines
Scandlines a fost înființată în 1998 și are sediul în Danemarca. Oferă curse între Danemarca și Germania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trelleborg-Rostock și puteți rezerva un bilet Scandlines între Trelleborg și Rostock. Mai multe informații despre Scandlines
Stena Line Trelleborg Rostock
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trelleborg-Rostock și puteți rezerva un bilet Stena Line între Trelleborg și Rostock. Stena Line operează 3 de traversări pe zi către Rostock de la Trelleborg, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Stena Line
6 ore
3 de traversări pe zi
TT-Line Trelleborg Rostock
TT-Line
TT-Line operează servicii de feribot către Germania și Suedia, inclusiv servicii de feribot între Trelleborg și Rostock. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trelleborg-Rostock și puteți rezerva un bilet TT-Line între Trelleborg și Rostock. TT-Line operează 3 de traversări pe zi către Rostock de la Trelleborg, iar durata călătoriei este de 5 ore 30 min. Mai multe informații despre TT-Line
5 ore 30 min
3 de traversări pe zi

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Trelleborg la Rostock, vă va lua cel puțin 5 ore 30 min pentru a parcurge cei 157 km dintre Trelleborg și Rostock.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Trelleborg și Rostock) și de compania de feribot (Scandlines, Stena Line și TT-Line). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Trelleborg și Rostock.

Există 3 de companii de feribot care operează între Trelleborg și Rostock: Scandlines, Stena Line și TT-Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Scandlines, Stena Line, TT-Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Trelleborg Rostock, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Trelleborg și Rostock, veți parcurge 157 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Trelleborg la Rostock, puteți găsi prețuri care variază de la 144 lei pentru cel mai mic, la 880 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 343 lei.

Primul feribot pleacă din Trelleborg la 07:15 pentru Rostock.

Ultimul feribot spre Rostock pleacă de obicei de la Trelleborg la 23:55.

Cum este o traversare cu feribotul de la Trelleborg la Rostock?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Trelleborg și Rostock. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Trelleborg Rostock la bordul Scandlines, Stena Line sau TT-Line, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Trelleborg până la debarcarea în Rostock. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Trelleborg și Rostock.

Plecare cu feribotul din Trelleborg

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Trelleborg Rostock, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Trelleborg / Trebuie să ajungeți în portul Trelleborg cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră TT-Line, Stena Line sau Scandlines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Trelleborg - Rostock / Mergeți la biroul TT-Line, Stena Line sau Scandlines din terminalul de feribot Trelleborg pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Rostock / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Trelleborg care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Scandlines, Stena Line sau TT-Line va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.
La bordul feribotului între Trelleborg și Rostock

Pe navele TT-Line, Stena Line sau Scandlines, există ceva pentru toată lumea. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Rostock

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Rostock:

  • Se apropie de portul Rostock / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Rostock.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Trelleborg la Rostock în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Rostock.
  • Părăsiți nava și Rostock este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Rostock. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Rostock începe cu adevărat!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire