Traseu recomandat
Trelleborg
Călătoriți direct la Sassnitz cu feribot
Sassnitz
Vezi prețurile
Rute alternative
Trelleborg
Călătorie cu feribot până la Rostock
Rostock
Călătorie cu tren, carpooling până la Sassnitz
Sassnitz
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Trelleborg la Sassnitz cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Trelleborg la Sassnitz? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Trelleborg la Sassnitz este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Trelleborg la Sassnitz poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Trelleborg la Sassnitz cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Scandlines, Stena Line sau TT-Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Trelleborg Sassnitz care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line sau Scandlines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Trelleborg la Sassnitz, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Trelleborg la Sassnitz

Port de plecare
Trelleborg
Suedia
Port de sosire
Sassnitz
Germania
Mecklenburg-Vorpommern
Distanța
100 km
Companii de feribot
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Trelleborg la Sassnitz?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Trelleborg la Sassnitz poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sassnitz. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Trelleborg la Sassnitz este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Trelleborg cu un feribot Stena Line sau Scandlines care va parcurge cei 100 km până la Sassnitz cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Sassnitz!
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Trelleborg Sassnitz este opusă! Feriboturile operate de Stena Line sau Scandlines sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Sassnitz complet relaxat.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Trelleborg Sassnitz, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Stena Line sau Scandlines, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Trelleborg și Sassnitz?

Dacă doriți să călătoriți între Trelleborg și Sassnitz cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line sau Scandlines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trelleborg-Sassnitz și puteți rezerva un bilet Stena Line între Trelleborg și Sassnitz. Stena Line operează 14 de traversări pe săptămână către Sassnitz de la Trelleborg, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Stena Line
4 ore 20 min
14 de traversări pe săptămână
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Scandlines a fost înființată în 1998 și are sediul în Danemarca. Oferă curse între Danemarca și Germania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trelleborg-Sassnitz și puteți rezerva un bilet Scandlines între Trelleborg și Sassnitz. Mai multe informații despre Scandlines

De unde pleacă feriboturile în Trelleborg? Unde sosesc vapoarele în Sassnitz?

Port de plecare în Trelleborg

Feriboturile Stena Line sau Scandlines pleacă spre Sassnitz din următoarele porturi din Trelleborg:

Trelleborg
Hartă

Port de sosire în Sassnitz

Navele Scandlines sau Stena Line sosesc în Sassnitz din următoarele porturi:

Sassnitz
Hartă
Alte curse alternative de la Trelleborg la Sassnitz
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Trelleborg la Sassnitz, vă va lua cel puțin 4 ore 20 min pentru a parcurge cei 100 km dintre Trelleborg și Sassnitz.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Trelleborg și Sassnitz) și de compania de feribot (Stena Line și Scandlines). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Trelleborg și Sassnitz.

Există 2 de companii de feribot care operează între Trelleborg și Sassnitz: Stena Line și Scandlines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Scandlines, Stena Line, TT-Line.

În timpul traversării între Trelleborg și Sassnitz, veți parcurge 100 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire