Traseu recomandat
Bari
Călătoriți direct la Igoumenitsa cu feribot
Igoumenitsa
Vezi prețurile
Rute alternative
Bari
Călătorie cu feribot până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Igoumenitsa
Igoumenitsa
Vezi prețurile
Bari
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Brindisi
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Igoumenitsa
Igoumenitsa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Bari la Igoumenitsa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Bari la Igoumenitsa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Bari la Igoumenitsa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Bari la Igoumenitsa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Bari la Igoumenitsa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines sau European Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Bari Igoumenitsa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Ventouris Ferries sau Superfast Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Bari la Igoumenitsa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Bari la Igoumenitsa

Port de plecare
Bari
Italia
Apulia
Port de sosire
Igoumenitsa
Grecia
Epir
Distanța
341 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
12 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Bari Igoumenitsa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Bari la Igoumenitsa, veți găsi bilete care variază de la 234 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1417 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Bari - Igoumenitsa este de 656 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Bari la Igoumenitsa este de 10 ore 2 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 11 ore 46 min pentru a ajunge la Igoumenitsa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Igoumenitsa în 8 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Bari la 13:30. Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă din portul Bari la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Bari la Igoumenitsa
656 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Bari Igoumenitsa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
234 lei - 1417 lei
Durata medie a traversării Bari Igoumenitsa
10 ore 2 min
Ora de plecare a primului feribot către Igoumenitsa
13:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Igoumenitsa
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Igoumenitsa
05:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Igoumenitsa
23:00

De ce să luați un feribot de la Bari la Igoumenitsa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Bari la Igoumenitsa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Igoumenitsa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Bari la Igoumenitsa este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Bari-Igoumenitsa în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Igoumenitsa pentru a coborî de pe vas.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Ventouris Ferries sau Superfast Ferries vă veți bucura de un start lin din Bari și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Igoumenitsa. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Bari-Igoumenitsa este un pic prea scurtă!
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Bari și Igoumenitsa cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Bari, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Igoumenitsa, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Bari și Igoumenitsa va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Bari și Igoumenitsa?

Dacă doriți să călătoriți între Bari și Igoumenitsa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Ventouris Ferries sau Superfast Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Ventouris Ferries Bari Igoumenitsa
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia care operează spre diverse destinații din Grecia, Turcia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Bari-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Ventouris Ferries între Bari și Igoumenitsa. Ventouris Ferries operează 6 de traversări pe săptămână către Igoumenitsa de la Bari, iar durata călătoriei este de 12 ore 30 min. Mai multe informații despre Ventouris Ferries
12 ore 30 min
6 de traversări pe săptămână
Superfast Ferries Bari Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, înființată în 1993, este o companie grecească care asigură legături maritime între Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Bari-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Superfast Ferries între Bari și Igoumenitsa. Mai multe informații despre Superfast Ferries

De unde pleacă feriboturile în Bari? Unde sosesc vapoarele în Igoumenitsa?

Port de plecare în Bari

Feriboturile Ventouris Ferries sau Superfast Ferries pleacă spre Igoumenitsa din următoarele porturi din Bari:

Bari Molo San Vito 4
Hartă
Bari Banchina Deposito Franco
Hartă

Port de sosire în Igoumenitsa

Navele Superfast Ferries sau Ventouris Ferries sosesc în Igoumenitsa din următoarele porturi:

Igoumenitsa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Bari la Igoumenitsa, vă va lua cel puțin 12 ore 30 min pentru a parcurge cei 341 km dintre Bari și Igoumenitsa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Bari și Igoumenitsa) și de compania de feribot (Ventouris Ferries și Superfast Ferries). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Bari și Igoumenitsa.

Există 2 de companii de feribot care operează între Bari și Igoumenitsa: Ventouris Ferries și Superfast Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Bari Igoumenitsa, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Bari și Igoumenitsa, veți parcurge 341 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Bari la Igoumenitsa, puteți găsi prețuri care variază de la 234 lei pentru cel mai mic, la 1417 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 656 lei.

Primul feribot pleacă din Bari la 13:30 pentru Igoumenitsa.

Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă de obicei de la Bari la 23:59.

Cum este o traversare cu feribotul de la Bari la Igoumenitsa?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Bari la Igoumenitsa. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Bari Igoumenitsa la bordul ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines sau European Seaways, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Bari până la debarcarea în Igoumenitsa. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Bari și Igoumenitsa.

Îmbarcarea în Bari

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Bari Igoumenitsa, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Bari / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Bari, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Ventouris Ferries sau Superfast Ferries) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Bari - Igoumenitsa / La terminalul de feribot Bari, căutați ghișeele Ventouris Ferries sau Superfast Ferries și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Igoumenitsa / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Bari care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Ventouris Ferries sau Superfast Ferries pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Bari și Igoumenitsa

Pe nava Ventouris Ferries sau Superfast Ferries, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Debarcarea de pe feribot în Igoumenitsa

Iată câteva informații pentru debarcarea în Igoumenitsa:

  • Se vede portul Igoumenitsa / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Igoumenitsa de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Igoumenitsa.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Igoumenitsa / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Igoumenitsa vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Igoumenitsa a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire