Traseu recomandat
Brindisi
Călătoriți direct la Igoumenitsa cu feribot
Igoumenitsa
Vezi prețurile
Rute alternative
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Igoumenitsa
Igoumenitsa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Brindisi la Igoumenitsa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Brindisi la Igoumenitsa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Brindisi la Igoumenitsa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines sau European Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Brindisi Igoumenitsa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Brindisi la Igoumenitsa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa

Port de plecare
Brindisi
Italia
Apulia
Port de sosire
Igoumenitsa
Grecia
Epir
Distanța
234 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
7 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Brindisi Igoumenitsa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa, veți găsi bilete care variază de la 298 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1541 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Brindisi - Igoumenitsa este de 696 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa este de 7 ore 32 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 8 ore pentru a ajunge la Igoumenitsa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Igoumenitsa în 7 ore. Primul feribot pleacă din portul Brindisi la 13:00. Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă din portul Brindisi la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa
696 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Brindisi Igoumenitsa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
298 lei - 1541 lei
Durata medie a traversării Brindisi Igoumenitsa
7 ore 32 min
Ora de plecare a primului feribot către Igoumenitsa
13:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Igoumenitsa
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Igoumenitsa
06:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Igoumenitsa
22:00

De ce să luați un feribot de la Brindisi la Igoumenitsa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Brindisi la Igoumenitsa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Igoumenitsa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Brindisi la Igoumenitsa este o modalitate ideală de a călători.

Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Brindisi și Igoumenitsa cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Brindisi, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Brindisi și Igoumenitsa va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Brindisi-Igoumenitsa în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Igoumenitsa pentru a coborî de pe vas.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines vă veți bucura de un start lin din Brindisi și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Igoumenitsa. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Brindisi-Igoumenitsa este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Brindisi și Igoumenitsa?

Dacă doriți să călătoriți între Brindisi și Igoumenitsa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Agoudimos Lines Brindisi Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines este o companie de feribot cu sediul în Patras, Grecia. Oferă servicii de transport cu feribotul către mai multe destinații din Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Agoudimos Lines între Brindisi și Igoumenitsa. Mai multe informații despre Agoudimos Lines
European Seaways Brindisi Igoumenitsa
European Seaways
European Seaways este o companie de feriboturi cu sediul în Europa care oferă traversări între diverse țări și regiuni. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet European Seaways între Brindisi și Igoumenitsa. European Seaways operează 6 de traversări pe săptămână către Igoumenitsa de la Brindisi, iar durata călătoriei este de 10 ore. Mai multe informații despre European Seaways
10 ore
6 de traversări pe săptămână
A-Ships Management Brindisi Igoumenitsa
A-Ships Management
A-Ships Management operează servicii de feribot către Grecia și Italia, inclusiv servicii de feribot între Brindisi și Igoumenitsa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet A-Ships Management între Brindisi și Igoumenitsa. Mai multe informații despre A-Ships Management
Grimaldi Lines Brindisi Igoumenitsa
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Brindisi și Igoumenitsa. Grimaldi Lines operează 11 de traversări pe săptămână către Igoumenitsa de la Brindisi, iar durata călătoriei este de 7 ore 30 min. Mai multe informații despre Grimaldi Lines
7 ore 30 min
11 de traversări pe săptămână
Egnatia Seaways Brindisi Igoumenitsa
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways este o companie de feribot cu sediul în Grecia care oferă traversări pe Marea Egee între Grecia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Egnatia Seaways între Brindisi și Igoumenitsa. Mai multe informații despre Egnatia Seaways
Endeavor Lines Brindisi Igoumenitsa
Endeavor Lines
Endeavor Lines este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia care operează spre diverse destinații din Grecia, Turcia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Endeavor Lines între Brindisi și Igoumenitsa. Mai multe informații despre Endeavor Lines

De unde pleacă feriboturile în Brindisi? Unde sosesc vapoarele în Igoumenitsa?

Port de plecare în Brindisi

Feriboturile Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines pleacă spre Igoumenitsa din următoarele porturi din Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Hartă
Brindisi
Hartă

Port de sosire în Igoumenitsa

Navele Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways sau Agoudimos Lines sosesc în Igoumenitsa din următoarele porturi:

Igoumenitsa
Hartă
Alte curse alternative de la Brindisi la Igoumenitsa
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Brindisi la Igoumenitsa, vă va lua cel puțin 7 ore 30 min pentru a parcurge cei 234 km dintre Brindisi și Igoumenitsa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Brindisi și Igoumenitsa) și de compania de feribot (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways și Endeavor Lines). În prezent, există 2 de traversări pe zi între Brindisi și Igoumenitsa.

Există 6 de companii de feribot care operează între Brindisi și Igoumenitsa: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways și Endeavor Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Brindisi Igoumenitsa, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Brindisi și Igoumenitsa, veți parcurge 234 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Brindisi la Igoumenitsa, puteți găsi prețuri care variază de la 298 lei pentru cel mai mic, la 1541 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 696 lei.

Primul feribot pleacă din Brindisi la 13:00 pentru Igoumenitsa.

Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă de obicei de la Brindisi la 22:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Brindisi la Igoumenitsa?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Brindisi la Igoumenitsa. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Brindisi Igoumenitsa la bordul ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines sau European Seaways, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Brindisi până la debarcarea în Igoumenitsa. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Brindisi și Igoumenitsa.

Îmbarcarea în Brindisi

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Brindisi Igoumenitsa, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Brindisi / Trebuie să ajungeți în portul Brindisi cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways sau Agoudimos Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Brindisi - Igoumenitsa / La terminalul de feribot Brindisi, căutați ghișeele Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Igoumenitsa / În terminalul de feribot din Brindisi sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Viața la bordul feribotului între Brindisi și Igoumenitsa

Pe nava Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways sau Endeavor Lines, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Igoumenitsa

Iată câteva informații pentru debarcarea în Igoumenitsa:

  • Se vede portul Igoumenitsa / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Igoumenitsa.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Igoumenitsa.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Igoumenitsa / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Igoumenitsa este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Igoumenitsa a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire