Feribot spre Dover

Trebuie să ajungi la Dover cu feribotul? Cauți informații și bilete de feribot către Dover? Vivanoda vă ajută să găsiți cele mai bune oferte de feriboturi către Dover din toate cele 3 porturi, inclusiv Calais și Dunkerque. Există un total de 2 de rute de feribot operate de DFDS Seaways, P&O Ferries și Norfolk Line.

Liniile Norfolk Line, P&O Ferries și DFDS Seaways spre Dover au o frecvență de aproximativ 51 de traversări pe zi.

Cea mai lungă traversare este de aproximativ 2 ore pe ruta Dunkerque - Dover (la 75 km distanță), iar cea mai rapidă pe ruta Calais - Dover (la 42 km distanță) cu o durată de 1 ore 30 min.

Statisticile portului de feribot Dover

Țări
Franţa
Regatul Unit
Numărul de traversări
51 de traversări pe zi
Numărul de porturi
3
Numărul de conexiuni cu feribotul
2
Numărul de companii de feribot
3
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Rute de feribot recomandate către Dover

Iată cele mai rapide și cele mai lungi rute populare de feribot către Dover și cele cu cea mai mare frecvență de traversări.

Sfaturi pentru o călătorie cu feribotul mai ieftină și mai bună către Dover

Veți face alegerea corectă alegând feribotul către Dover. Acest mijloc de transport are avantaje incontestabile: confortabil, relaxant, economic... Iată câteva sfaturi pentru a economisi bani la traversarea cu feribotul spre Dover și pentru a călători în cele mai bune condiții:

Combateți răul de mare pentru a vă bucura de traversare
Vremea nefavorabilă sau sensibilitatea dumneavoastră la mișcările vasului vă pot face ca traversarea să fie foarte neplăcută. Să luați aer curat pe punte, să priviți orizontul, să luați o cabină pentru a vă întinde...
Sosiți în portul Dover cu cel puțin 1 oră înainte de plecare.
În Calais sau Dunkerque, faceți check-in în port cu cel puțin 1 oră înainte de plecare. Verificați orarul cu Norfolk Line, P&O Ferries și DFDS Seaways.
Evitați perioadele de vârf
În perioadele aglomerate, prețurile practicate de DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line se pot tripla sau chiar mai mult. Iar la bord, acest lucru poate schimba și confortul croazierei dumneavoastră.

Toate traversările cu feribotul spre portul Dover

Ce mod mai bun de a începe călătoria spre Dover decât cu o traversare cu feribotul? Feriboturile DFDS Seaways, P&O Ferries și Norfolk Line spre Dover oferă o alternativă confortabilă și accesibilă pentru călătorii care doresc să evite cozile lungi și procedurile plictisitoare de îmbarcare din aeroporturi. În plus, vă puteți lua mașina sau motocicleta la bord, permițându-vă să explorați Dover și împrejurimile în deplină libertate imediat ce ajungeți.

Cu o gamă largă de companii de feriboturi și rute din Calais sau Dunkerque către Dover, utilizați platforma noastră de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de feriboturi către Dover pentru bugetul și preferințele dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să căutați!

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Unde se află terminalul de feribot din Dover?

Dover Ferry Terminal
Dover Ferry Terminal este situat la 1.8 km de centrul orașului Dover.
Hartă

Întrebări frecvente despre feriboturile către Dover

Pentru a călători spre Dover cu feribotul, puteți pleca din 3 porturi din 1 de țări: Calais și Dunkerque.

Serviciile de feribot către Dover sunt operate de 3 de companii de feribot: DFDS Seaways, P&O Ferries și Norfolk Line.

Orarul feriboturilor către Dover poate varia semnificativ în funcție de perioada din an și de compania de feribot (DFDS Seaways, P&O Ferries sau Norfolk Line). Vă recomandăm cu insistență să căutați orarele pe Vivanoda.

Depinde de ruta pe care doriți să o urmați. Cea mai scurtă traversare pe ruta Calais - Dover durează 1 ore 30 min, în timp ce cea mai lungă traversare de la Dunkerque - Dover durează aproape 2 ore.

Prețul unui feribot până la Dover variază foarte mult, în funcție de faptul dacă călătoriți cu mașina, pe jos sau cu bicicleta și de perioada din an. Vivanoda vă ajută să găsiți cele mai bune oferte de la DFDS Seaways, P&O Ferries și Norfolk Line către Dover.

None
None
None
None