Traseu recomandat
Rostock
Călătoriți direct la Trelleborg cu feribot
Trelleborg
Vezi prețurile
Rute alternative
Rostock
Călătorie cu carpooling, tren până la Sassnitz
Sassnitz
Călătorie cu feribot până la Trelleborg
Trelleborg
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Rostock la Trelleborg cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Rostock la Trelleborg? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Rostock la Trelleborg este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Rostock la Trelleborg poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Rostock la Trelleborg cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Scandlines, Stena Line sau TT-Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Rostock Trelleborg care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor TT-Line, Stena Line sau Scandlines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Rostock la Trelleborg, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Rostock la Trelleborg

Port de plecare
Rostock
Germania
Mecklenburg-Vorpommern
Port de sosire
Trelleborg
Suedia
Distanța
157 km
Companii de feribot
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
6 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Rostock Trelleborg: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Rostock la Trelleborg, veți găsi bilete care variază de la 144 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1114 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Rostock - Trelleborg este de 333 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Rostock la Trelleborg este de 6 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 40 min pentru a ajunge la Trelleborg, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Trelleborg în 5 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Rostock la 06:30. Ultimul feribot spre Trelleborg pleacă din portul Rostock la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Rostock la Trelleborg
333 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Rostock Trelleborg (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
144 lei - 1114 lei
Durata medie a traversării Rostock Trelleborg
6 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Trelleborg
06:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Trelleborg
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Trelleborg
05:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Trelleborg
22:45

De ce să luați un feribot de la Rostock la Trelleborg?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Rostock la Trelleborg poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Trelleborg. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Rostock la Trelleborg este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Rostock, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului TT-Line, Stena Line sau Scandlines și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Trelleborg plin de energie.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot TT-Line, Stena Line sau Scandlines vă veți bucura de un start lin din Rostock și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Trelleborg. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Trelleborg, deoarece experiența este atât de plăcută!
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Rostock Trelleborg este exact opusul. La bord, în funcție de nava TT-Line, Stena Line sau Scandlines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Trelleborg deja odihnit.

Ce companii operează între Rostock și Trelleborg?

Dacă doriți să călătoriți între Rostock și Trelleborg cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv TT-Line, Stena Line sau Scandlines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

TT-Line Rostock Trelleborg
TT-Line
TT-Line operează servicii de feribot către Suedia și Germania, inclusiv servicii de feribot între Rostock și Trelleborg. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rostock-Trelleborg și puteți rezerva un bilet TT-Line între Rostock și Trelleborg. TT-Line operează 3 de traversări pe zi către Trelleborg de la Rostock, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre TT-Line
6 ore
3 de traversări pe zi
Stena Line Rostock Trelleborg
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rostock-Trelleborg și puteți rezerva un bilet Stena Line între Rostock și Trelleborg. Stena Line operează 3 de traversări pe zi către Trelleborg de la Rostock, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Stena Line
6 ore
3 de traversări pe zi
Scandlines Rostock Trelleborg
Scandlines
Scandlines a fost înființată în 1998 și are sediul în Danemarca. Oferă curse între Danemarca și Germania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Rostock-Trelleborg și puteți rezerva un bilet Scandlines între Rostock și Trelleborg. Mai multe informații despre Scandlines

De unde pleacă feriboturile în Rostock? Unde sosesc vapoarele în Trelleborg?

Port de plecare în Rostock

Feriboturile TT-Line, Stena Line sau Scandlines pleacă spre Trelleborg din următoarele porturi din Rostock:

Rostack Seehafen
Hartă

Port de sosire în Trelleborg

Navele Scandlines, Stena Line sau TT-Line sosesc în Trelleborg din următoarele porturi:

Trelleborg
Hartă
Alte curse alternative de la Rostock la Trelleborg
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Rostock la Trelleborg, vă va lua cel puțin 6 ore pentru a parcurge cei 157 km dintre Rostock și Trelleborg.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Rostock și Trelleborg) și de compania de feribot (TT-Line, Stena Line și Scandlines). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Rostock și Trelleborg.

Există 3 de companii de feribot care operează între Rostock și Trelleborg: TT-Line, Stena Line și Scandlines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Scandlines, Stena Line, TT-Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Rostock Trelleborg, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Rostock și Trelleborg, veți parcurge 157 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Rostock la Trelleborg, puteți găsi prețuri care variază de la 144 lei pentru cel mai mic, la 1114 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 333 lei.

Primul feribot pleacă din Rostock la 06:30 pentru Trelleborg.

Ultimul feribot spre Trelleborg pleacă de obicei de la Rostock la 23:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Rostock la Trelleborg?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Rostock și Trelleborg. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Rostock Trelleborg la bordul Scandlines, Stena Line sau TT-Line, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Rostock până la debarcarea în Trelleborg. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Rostock și Trelleborg.

Plecare cu feribotul din Rostock

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Rostock Trelleborg, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Rostock / Trebuie să ajungeți în portul Rostock cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Scandlines, Stena Line sau TT-Line. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Rostock - Trelleborg / La terminalul de feribot Rostock, căutați ghișeele TT-Line, Stena Line sau Scandlines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Trelleborg / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Rostock care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul TT-Line, Stena Line sau Scandlines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul feribotului între Rostock și Trelleborg

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava TT-Line, Stena Line sau Scandlines așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Feribotul se apropie de Trelleborg, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Trelleborg:

  • Se vede portul Trelleborg / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Trelleborg.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Rostock la Trelleborg în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Trelleborg.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Trelleborg / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. Un control vamal nu poate fi exclus în Trelleborg. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Trelleborg a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire