Valencia
Călătoriți direct la Palma (Mallorca) cu feribot, zboruri
Palma (Mallorca)
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Valencia la Palma (Mallorca) cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca)? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Valencia la Palma (Mallorca) este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca) poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Valencia la Palma (Mallorca) cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Valencia Palma (Mallorca) care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Valencia la Palma (Mallorca), introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca)

Port de plecare
Valencia
Spania
Comunitatea din Comunitatea Valenciană
Port de sosire
Palma (Mallorca)
Spania
Insulele Baleare
Distanța
260 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
7 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Valencia Palma (Mallorca): Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca), veți găsi bilete care variază de la 124 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 920 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Valencia - Palma (Mallorca) este de 438 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca) este de 7 ore 44 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore 44 min pentru a ajunge la Palma (Mallorca), în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Palma (Mallorca) în 6 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Valencia la 21:01. Ultimul feribot spre Palma (Mallorca) pleacă din portul Valencia la 22:46.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca)
438 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Valencia Palma (Mallorca) (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
124 lei - 920 lei
Durata medie a traversării Valencia Palma (Mallorca)
7 ore 44 min
Ora de plecare a primului feribot către Palma (Mallorca)
21:01
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Palma (Mallorca)
22:46
Ora de sosire a primului feribot către Palma (Mallorca)
05:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Palma (Mallorca)
09:30

De ce să luați un feribot de la Valencia la Palma (Mallorca)?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Valencia la Palma (Mallorca) poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Palma (Mallorca). Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Valencia la Palma (Mallorca) este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Valencia la Palma (Mallorca) în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Valencia, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Valencia și Palma (Mallorca) va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Valencia Palma (Mallorca), fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Valencia-Palma (Mallorca), accesați zonele exterioare ale navei Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Palma (Mallorca) plin de energie.

Ce companii operează între Valencia și Palma (Mallorca)?

Dacă doriți să călătoriți între Valencia și Palma (Mallorca) cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Baleària Valencia Palma (Mallorca)
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Palma (Mallorca) și puteți rezerva un bilet Baleària între Valencia și Palma (Mallorca). Baleària operează 3 de traversări pe zi către Palma (Mallorca) de la Valencia, iar durata călătoriei este de 7 ore 50 min. Mai multe informații despre Baleària
7 ore 50 min
3 de traversări pe zi
Acciona Trasmediterránea Valencia Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Palma (Mallorca) și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Valencia și Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea operează 7 de traversări pe săptămână către Palma (Mallorca) de la Valencia, iar durata călătoriei este de 7 ore 40 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
7 ore 40 min
7 de traversări pe săptămână
Trasmed Valencia Palma (Mallorca)
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Valencia și Palma (Mallorca). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Palma (Mallorca) și puteți rezerva un bilet Trasmed între Valencia și Palma (Mallorca). Mai multe informații despre Trasmed
Grandi Navi Veloci Valencia Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Palma (Mallorca) și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Valencia și Palma (Mallorca). Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci

De unde pleacă feriboturile în Valencia? Unde sosesc vapoarele în Palma (Mallorca)?

Port de plecare în Valencia

Feriboturile Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci pleacă spre Palma (Mallorca) din următoarele porturi din Valencia:

Valencia
Hartă

Port de sosire în Palma (Mallorca)

Navele Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea sau Baleària sosesc în Palma (Mallorca) din următoarele porturi:

Palma de Mallorca
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Valencia la Palma (Mallorca), vă va lua cel puțin 7 ore 40 min pentru a parcurge cei 260 km dintre Valencia și Palma (Mallorca).

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Valencia și Palma (Mallorca)) și de compania de feribot (Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed și Grandi Navi Veloci). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Valencia și Palma (Mallorca).

Există 4 de companii de feribot care operează între Valencia și Palma (Mallorca): Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed și Grandi Navi Veloci.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Valencia Palma (Mallorca), o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Valencia și Palma (Mallorca), veți parcurge 260 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Valencia la Palma (Mallorca), puteți găsi prețuri care variază de la 124 lei pentru cel mai mic, la 920 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 438 lei.

Primul feribot pleacă din Valencia la 21:01 pentru Palma (Mallorca).

Ultimul feribot spre Palma (Mallorca) pleacă de obicei de la Valencia la 22:46.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Valencia la Palma (Mallorca)

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Valencia și Palma (Mallorca). Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Valencia până la debarcarea în Palma (Mallorca). Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Valencia și Palma (Mallorca).

Îmbarcarea în Valencia

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Valencia Palma (Mallorca), iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Valencia / Trebuie să ajungeți în portul Valencia cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea sau Baleària. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Valencia - Palma (Mallorca) / În Valencia, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea sau Baleària de la terminalul de feribot Valencia. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Palma (Mallorca) / Din terminalul de feribot din Valencia veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Valencia și Palma (Mallorca)

Pe nava Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed sau Grandi Navi Veloci, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Feribotul se apropie de Palma (Mallorca), debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Palma (Mallorca):

  • Feribotul intră în portul Palma (Mallorca) / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Palma (Mallorca). Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Palma (Mallorca) de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Palma (Mallorca).
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Palma (Mallorca) / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Palma (Mallorca) este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Palma (Mallorca) vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire