Traseu recomandat
Palma (Mallorca)
Călătoriți direct la Mahon cu feribot
Mahon
Vezi prețurile
Rute alternative
Palma (Mallorca)
Călătorie cu zboruri, feribot până la Barcelona
Barcelona
Călătorie cu feribot până la Mahon
Mahon
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Palma (Mallorca) la Mahon cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Palma (Mallorca) la Mahon? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Palma (Mallorca) la Mahon este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Mahon poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Palma (Mallorca) la Mahon cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Palma (Mallorca) Mahon care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Trasmed sau Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Palma (Mallorca) la Mahon, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Palma (Mallorca) la Mahon

Port de plecare
Palma (Mallorca)
Spania
Insulele Baleare
Port de sosire
Mahon
Spania
Insulele Baleare
Distanța
145 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Palma (Mallorca) Mahon: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Mahon, veți găsi bilete care variază de la 268 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 641 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Palma (Mallorca) - Mahon este de 457 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Mahon este de 5 ore 36 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 6 ore pentru a ajunge la Mahon, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Mahon în 5 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Palma (Mallorca) la 08:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Mahon
457 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Palma (Mallorca) Mahon (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
268 lei - 641 lei
Durata medie a traversării Palma (Mallorca) Mahon
5 ore 36 min
Ora de plecare a primului feribot către Mahon
08:00
Ora de sosire a primului feribot către Mahon
13:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Mahon
14:00

De ce să luați un feribot de la Palma (Mallorca) la Mahon?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Palma (Mallorca) la Mahon poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Mahon. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Palma (Mallorca) la Mahon este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Palma (Mallorca) la Mahon este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Palma (Mallorca) Mahon, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Trasmed sau Acciona Trasmediterránea, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Palma (Mallorca)-Mahon în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Mahon.

Ce companii operează între Palma (Mallorca) și Mahon?

Dacă doriți să călătoriți între Palma (Mallorca) și Mahon cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Trasmed sau Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Trasmed Palma (Mallorca) Mahon
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Palma (Mallorca) și Mahon. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palma (Mallorca)-Mahon și puteți rezerva un bilet Trasmed între Palma (Mallorca) și Mahon. Mai multe informații despre Trasmed
Acciona Trasmediterránea Palma (Mallorca) Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palma (Mallorca)-Mahon și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Palma (Mallorca) și Mahon. Acciona Trasmediterránea operează 1 de traversări pe săptămână către Mahon de la Palma (Mallorca), iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
6 ore
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Palma (Mallorca)? Unde sosesc vapoarele în Mahon?

Port de plecare în Palma (Mallorca)

Feriboturile Trasmed sau Acciona Trasmediterránea pleacă spre Mahon din următoarele porturi din Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Hartă

Port de sosire în Mahon

Navele Acciona Trasmediterránea sau Trasmed sosesc în Mahon din următoarele porturi:

Mahon
Hartă
Alte curse alternative de la Palma (Mallorca) la Mahon
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Palma (Mallorca) la Mahon, vă va lua cel puțin 6 ore pentru a parcurge cei 145 km dintre Palma (Mallorca) și Mahon.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Palma (Mallorca) și Mahon) și de compania de feribot (Trasmed și Acciona Trasmediterránea). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Palma (Mallorca) și Mahon.

Există 2 de companii de feribot care operează între Palma (Mallorca) și Mahon: Trasmed și Acciona Trasmediterránea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

În timpul traversării între Palma (Mallorca) și Mahon, veți parcurge 145 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Palma (Mallorca) la Mahon, puteți găsi prețuri care variază de la 268 lei pentru cel mai mic, la 641 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 457 lei.

Primul feribot pleacă din Palma (Mallorca) la 08:00 pentru Mahon.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire