Traseu recomandat
Santorini
Călătoriți direct la Pigadia cu feribot
Pigadia
Vezi prețurile
Rute alternative
Santorini
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Călătorie cu feribot până la Pigadia
Pigadia
Vezi prețurile
Santorini
Călătorie cu feribot până la Diafani
Diafani
Călătorie cu feribot până la Pigadia
Pigadia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santorini la Pigadia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santorini la Pigadia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santorini la Pigadia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santorini la Pigadia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santorini la Pigadia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santorini Pigadia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santorini la Pigadia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santorini la Pigadia

Port de plecare
Santorini
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Pigadia
Grecia
Dodecanese
Distanța
186 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
8 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santorini Pigadia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santorini la Pigadia, veți găsi bilete care variază de la 134 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 920 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santorini - Pigadia este de 527 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santorini la Pigadia este de 9 ore 12 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 11 ore 5 min pentru a ajunge la Pigadia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pigadia în 6 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Santorini la 01:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santorini la Pigadia
527 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santorini Pigadia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
134 lei - 920 lei
Durata medie a traversării Santorini Pigadia
9 ore 12 min
Ora de plecare a primului feribot către Pigadia
01:00
Ora de sosire a primului feribot către Pigadia
07:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Pigadia
12:05

De ce să luați un feribot de la Santorini la Pigadia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santorini la Pigadia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Pigadia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santorini la Pigadia este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de un personal foarte atent
Pe toată durata călătoriei de la Santorini la Pigadia, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Santorini-Pigadia, accesați zonele exterioare ale navei Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Pigadia plin de energie.
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Santorini la Pigadia este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Santorini și Pigadia?

Dacă doriți să călătoriți între Santorini și Pigadia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Aigaion Pelagos Santorini Pigadia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Pigadia și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Santorini și Pigadia. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Santorini Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Pigadia, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Pigadia și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Santorini și Pigadia. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
ANEK Lines Santorini Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Pigadia și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Pigadia și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Santorini și Pigadia. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Pigadia de la Santorini, iar durata călătoriei este de 8 ore 50 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
8 ore 50 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Santorini? Unde sosesc vapoarele în Pigadia?

Port de plecare în Santorini

Feriboturile Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines pleacă spre Pigadia din următoarele porturi din Santorini:

Santorini
Hartă

Port de sosire în Pigadia

Navele ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Aigaion Pelagos sosesc în Pigadia din următoarele porturi:

Karpathos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santorini la Pigadia, vă va lua cel puțin 8 ore 50 min pentru a parcurge cei 186 km dintre Santorini și Pigadia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santorini și Pigadia) și de compania de feribot (Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries și ANEK Lines). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Santorini și Pigadia.

Există 3 de companii de feribot care operează între Santorini și Pigadia: Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries și ANEK Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Santorini Pigadia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Santorini și Pigadia, veți parcurge 186 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santorini la Pigadia, puteți găsi prețuri care variază de la 134 lei pentru cel mai mic, la 920 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 527 lei.

Primul feribot pleacă din Santorini la 01:00 pentru Pigadia.

Cum este o traversare cu feribotul de la Santorini la Pigadia?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Santorini la Pigadia, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Santorini Pigadia la bordul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line sau Sea Jets, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Santorini până la debarcarea în Pigadia. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Santorini și Pigadia.

Plecare cu feribotul din Santorini

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Santorini Pigadia, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Santorini / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Santorini, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Santorini - Pigadia / Mergeți la biroul ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Aigaion Pelagos din terminalul de feribot Santorini pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Pigadia / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Santorini care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Santorini și Pigadia

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines așa cum dorește. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Pigadia, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Pigadia:

  • Se apropie de portul Pigadia / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Pigadia de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Pigadia.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Pigadia / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. Personalul vamal din portul Pigadia vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Pigadia începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire