Traseu recomandat
Santorini
Călătoriți direct la Diafani cu feribot
Diafani
Vezi prețurile
Rute alternative
Santorini
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Călătorie cu feribot până la Diafani
Diafani
Vezi prețurile
Santorini
Călătorie cu feribot până la Pigadia
Pigadia
Călătorie cu feribot până la Diafani
Diafani
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santorini la Diafani cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santorini la Diafani? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santorini la Diafani este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santorini la Diafani poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santorini la Diafani cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santorini Diafani care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santorini la Diafani, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santorini la Diafani

Port de plecare
Santorini
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Diafani
Grecia
Dodecanese
Distanța
172 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
10 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santorini Diafani: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santorini la Diafani, veți găsi bilete care variază de la 119 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 890 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santorini - Diafani este de 507 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santorini la Diafani este de 9 ore 28 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore 35 min pentru a ajunge la Diafani, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Diafani în 8 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Santorini la 01:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santorini la Diafani
507 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santorini Diafani (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
119 lei - 890 lei
Durata medie a traversării Santorini Diafani
9 ore 28 min
Ora de plecare a primului feribot către Diafani
01:00
Ora de sosire a primului feribot către Diafani
09:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Diafani
11:35

De ce să luați un feribot de la Santorini la Diafani?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santorini la Diafani poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Diafani. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santorini la Diafani este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pentru traversarea de la Santorini la Diafani, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Diafani. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Diafani.
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Santorini la Diafani rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Santorini Diafani este exact opusul. La bord, în funcție de nava Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Diafani deja odihnit.

Ce companii operează între Santorini și Diafani?

Dacă doriți să călătoriți între Santorini și Diafani cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Aigaion Pelagos Santorini Diafani
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Diafani și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Santorini și Diafani. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Santorini Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Diafani, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Diafani și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Santorini și Diafani. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
ANEK Lines Santorini Diafani
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Diafani și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Diafani și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Santorini și Diafani. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Diafani de la Santorini, iar durata călătoriei este de 10 ore 30 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
10 ore 30 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Santorini? Unde sosesc vapoarele în Diafani?

Port de plecare în Santorini

Feriboturile Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines pleacă spre Diafani din următoarele porturi din Santorini:

Santorini
Hartă

Port de sosire în Diafani

Navele ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Aigaion Pelagos sosesc în Diafani din următoarele porturi:

Diafani
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santorini la Diafani, vă va lua cel puțin 10 ore 30 min pentru a parcurge cei 172 km dintre Santorini și Diafani.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santorini și Diafani) și de compania de feribot (Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries și ANEK Lines). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Santorini și Diafani.

Există 3 de companii de feribot care operează între Santorini și Diafani: Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries și ANEK Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Santorini Diafani, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Santorini și Diafani, veți parcurge 172 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santorini la Diafani, puteți găsi prețuri care variază de la 119 lei pentru cel mai mic, la 890 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 507 lei.

Primul feribot pleacă din Santorini la 01:00 pentru Diafani.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Santorini la Diafani

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Santorini la Diafani, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Santorini Diafani la bordul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line sau Sea Jets, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Santorini până la debarcarea în Diafani. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Santorini și Diafani.

Plecare cu feribotul din Santorini

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Santorini Diafani, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Santorini / Trebuie să ajungeți în portul Santorini cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Aigaion Pelagos. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Santorini - Diafani / În Santorini, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Aigaion Pelagos de la terminalul de feribot Santorini. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Diafani / În terminalul de feribot din Santorini sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Santorini și Diafani

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Diafani

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Diafani:

  • Feribotul intră în portul Diafani / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Diafani.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Diafani.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Diafani / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Diafani. În sfârșit, părăsiți portul și Diafani vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire