Diafani
Călătoriți direct la Pigadia cu feribot
Pigadia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Diafani la Pigadia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Diafani la Pigadia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Diafani la Pigadia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Diafani la Pigadia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Diafani la Pigadia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Diafani Pigadia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Diafani la Pigadia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Diafani la Pigadia

Port de plecare
Diafani
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Pigadia
Grecia
Dodecanese
Distanța
28 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Diafani Pigadia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Diafani la Pigadia, veți găsi bilete care variază de la 25 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 124 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Diafani - Pigadia este de 75 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Diafani la Pigadia este de 50 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 50 min pentru a ajunge la Pigadia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pigadia în 50 min. Primul feribot pleacă din portul Diafani la 18:55. Ultimul feribot spre Pigadia pleacă din portul Diafani la 20:55.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Diafani la Pigadia
75 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Diafani Pigadia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
25 lei - 124 lei
Durata medie a traversării Diafani Pigadia
50 min
Ora de plecare a primului feribot către Pigadia
18:55
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Pigadia
20:55
Ora de sosire a primului feribot către Pigadia
19:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Pigadia
21:45

De ce să luați un feribot de la Diafani la Pigadia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Diafani la Pigadia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Pigadia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Diafani la Pigadia este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Diafani-Pigadia, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Pigadia plin de energie.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Pe toată durata călătoriei de la Diafani la Pigadia, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pe feribotul Pigadia din Diafani, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Pigadia. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Diafani și Pigadia?

Dacă doriți să călătoriți între Diafani și Pigadia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Diafani Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Diafani-Pigadia și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Diafani-Pigadia și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Diafani și Pigadia. ANEK Lines operează 3 de traversări pe săptămână către Pigadia de la Diafani, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre ANEK Lines
1 ore
3 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Diafani Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Diafani-Pigadia, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Diafani-Pigadia și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Diafani și Pigadia. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
Sea Jets Diafani Pigadia
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Diafani-Pigadia și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Diafani și Pigadia. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Diafani? Unde sosesc vapoarele în Pigadia?

Port de plecare în Diafani

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets pleacă spre Pigadia din următoarele porturi din Diafani:

Diafani
Hartă

Port de sosire în Pigadia

Navele Sea Jets, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Pigadia din următoarele porturi:

Karpathos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Diafani la Pigadia, vă va lua cel puțin 1 ore pentru a parcurge cei 28 km dintre Diafani și Pigadia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Diafani și Pigadia) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries și Sea Jets). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Diafani și Pigadia.

Există 3 de companii de feribot care operează între Diafani și Pigadia: ANEK Lines, Blue Star Ferries și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Diafani Pigadia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Diafani și Pigadia, veți parcurge 28 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Diafani la Pigadia, puteți găsi prețuri care variază de la 25 lei pentru cel mai mic, la 124 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 75 lei.

Primul feribot pleacă din Diafani la 18:55 pentru Pigadia.

Ultimul feribot spre Pigadia pleacă de obicei de la Diafani la 20:55.

Cum este o traversare cu feribotul de la Diafani la Pigadia?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Diafani la Pigadia. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Diafani Pigadia la bordul ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Diafani până la debarcarea în Pigadia. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Diafani și Pigadia.

Plecare cu feribotul din Diafani

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Diafani Pigadia, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Diafani / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Diafani în limita de timp stabilită de ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Diafani - Pigadia / Mergeți la biroul Sea Jets, Blue Star Ferries sau ANEK Lines din terminalul de feribot Diafani pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Pigadia / Din terminalul de feribot din Diafani veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Diafani și Pigadia: la bordul navei...

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava ANEK Lines, Blue Star Ferries sau Sea Jets așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Pigadia, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Pigadia:

  • Se apropie de portul Pigadia / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Pigadia de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Diafani la Pigadia în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Pigadia.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Pigadia / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. Un control vamal nu poate fi exclus în Pigadia. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Pigadia începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire