Traseu recomandat
Naxos
Călătoriți direct la Rafina cu feribot
Rafina
Vezi prețurile
Rute alternative
Naxos
Călătorie cu feribot până la Tinos
Tinos
Călătorie cu feribot până la Rafina
Rafina
Vezi prețurile
Naxos
Călătorie cu feribot până la Syros
Syros
Călătorie cu feribot până la Rafina
Rafina
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Naxos la Rafina cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Naxos la Rafina? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Naxos la Rafina este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Naxos la Rafina poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Naxos la Rafina cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Naxos Rafina care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries sau Golden Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Naxos la Rafina, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Naxos la Rafina

Port de plecare
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Rafina
Grecia
Attica
Distanța
158 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, ANEK Lines
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
3 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Naxos Rafina: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Naxos la Rafina, veți găsi bilete care variază de la 214 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 820 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Naxos - Rafina este de 472 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Naxos la Rafina este de 5 ore 10 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 50 min pentru a ajunge la Rafina, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Rafina în 3 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Naxos la 11:20. Ultimul feribot spre Rafina pleacă din portul Naxos la 15:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Naxos la Rafina
472 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Naxos Rafina (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
214 lei - 820 lei
Durata medie a traversării Naxos Rafina
5 ore 10 min
Ora de plecare a primului feribot către Rafina
11:20
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Rafina
15:30
Ora de sosire a primului feribot către Rafina
14:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Rafina
21:20

De ce să luați un feribot de la Naxos la Rafina?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Naxos la Rafina poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Rafina. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Naxos la Rafina este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries sau Golden Star Ferries vă veți bucura de un start lin din Naxos și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Rafina. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Naxos-Rafina este un pic prea scurtă!
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Naxos și Rafina cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Naxos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Rafina, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Naxos și Rafina va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Rafina sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. În timpul călătoriei cu feribotul Naxos Rafina cu Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries sau Sea Jets, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!

Ce companii operează între Naxos și Rafina?

Dacă doriți să călătoriți între Naxos și Rafina cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries sau Golden Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Naxos Rafina
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Rafina și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Naxos și Rafina. Sea Jets operează 14 de traversări pe săptămână către Rafina de la Naxos, iar durata călătoriei este de 4 ore 40 min. Mai multe informații despre Sea Jets
4 ore 40 min
14 de traversări pe săptămână
Cyclades Fast Ferries Naxos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries a fost înființată în 2003 și are sediul în Grecia. Aceasta oferă traversări rapide între insulele grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Rafina și puteți rezerva un bilet Cyclades Fast Ferries între Naxos și Rafina. Cyclades Fast Ferries operează 7 de traversări pe săptămână către Rafina de la Naxos, iar durata călătoriei este de 3 ore 55 min. Mai multe informații despre Cyclades Fast Ferries
3 ore 55 min
7 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Naxos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Naxos-Rafina, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Rafina și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Naxos și Rafina. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
Golden Star Ferries Naxos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia, care oferă curse către diverse destinații din Grecia, Italia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Rafina și puteți rezerva un bilet Golden Star Ferries între Naxos și Rafina. Golden Star Ferries operează 3 de traversări pe zi către Rafina de la Naxos, iar durata călătoriei este de 4 ore. Mai multe informații despre Golden Star Ferries
4 ore
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Naxos? Unde sosesc vapoarele în Rafina?

Port de plecare în Naxos

Feriboturile Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries sau Golden Star Ferries pleacă spre Rafina din următoarele porturi din Naxos:

Naxos
Hartă

Port de sosire în Rafina

Navele Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries sau Sea Jets sosesc în Rafina din următoarele porturi:

Rafina
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Naxos la Rafina, vă va lua cel puțin 3 ore 55 min pentru a parcurge cei 158 km dintre Naxos și Rafina.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Naxos și Rafina) și de compania de feribot (Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries și Golden Star Ferries). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Naxos și Rafina.

Există 4 de companii de feribot care operează între Naxos și Rafina: Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries și Golden Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, ANEK Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, ANEK Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Naxos Rafina, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Naxos și Rafina, veți parcurge 158 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Naxos la Rafina, puteți găsi prețuri care variază de la 214 lei pentru cel mai mic, la 820 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 472 lei.

Primul feribot pleacă din Naxos la 11:20 pentru Rafina.

Ultimul feribot spre Rafina pleacă de obicei de la Naxos la 15:30.

Experiența ta cu feribotul de la Naxos la Rafina

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Naxos la Rafina. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Naxos Rafina la bordul Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries sau Hellenic Seaways, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Naxos până la debarcarea în Rafina. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Naxos și Rafina.

Îmbarcarea în Naxos

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Naxos Rafina, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Prezentarea în portul Naxos / Trebuie să ajungeți în portul Naxos cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries sau Sea Jets. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Naxos - Rafina / Mergeți la biroul Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries sau Sea Jets din terminalul de feribot Naxos pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Rafina / Din terminalul de feribot din Naxos veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries sau Golden Star Ferries pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Naxos și Rafina

La bordul navei Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries sau Sea Jets, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Rafina

Iată câteva informații pentru debarcarea în Rafina:

  • Se apropie de portul Rafina / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Rafina de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Naxos la Rafina în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Rafina.
  • Părăsiți nava și Rafina este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Rafina vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Rafina începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire