Naxos
Călătoriți direct la Syros cu feribot
Syros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Naxos la Syros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Naxos la Syros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Naxos la Syros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Naxos la Syros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Naxos la Syros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Naxos Syros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Naxos la Syros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Naxos la Syros

Port de plecare
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Syros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
56 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Naxos Syros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Naxos la Syros, veți găsi bilete care variază de la 45 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 825 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Naxos - Syros este de 457 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Naxos la Syros este de 1 ore 32 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 55 min pentru a ajunge la Syros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Syros în 1 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Naxos la 12:25. Ultimul feribot spre Syros pleacă din portul Naxos la 13:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Naxos la Syros
457 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Naxos Syros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
45 lei - 825 lei
Durata medie a traversării Naxos Syros
1 ore 32 min
Ora de plecare a primului feribot către Syros
12:25
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Syros
13:40
Ora de sosire a primului feribot către Syros
14:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Syros
16:15

De ce să luați un feribot de la Naxos la Syros?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Naxos la Syros poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Syros. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Naxos la Syros este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Naxos-Syros, accesați zonele exterioare ale navei Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Syros plin de energie.
Pentru un personal grijuliu
Personalul Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Naxos și până la plecarea din Syros. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Naxos Syros este opusă! La bord, în funcție de nava Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Syros complet relaxat.

Ce companii operează între Naxos și Syros?

Dacă doriți să călătoriți între Naxos și Syros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Minoan Lines Naxos Syros
Minoan Lines
Minoan Lines este o companie maritimă grecească creată în 1972 și care asigură transportul de pasageri în Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Syros și puteți rezerva un bilet Minoan Lines între Naxos și Syros. Mai multe informații despre Minoan Lines
Sea Jets Naxos Syros
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Syros și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Naxos și Syros. Sea Jets operează 10 de traversări pe săptămână către Syros de la Naxos, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Sea Jets
1 ore 20 min
10 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Naxos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Syros și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Naxos și Syros. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Syros de la Naxos, iar durata călătoriei este de 2 ore 55 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
2 ore 55 min
1 de traversări pe săptămână
ANEK Lines Naxos Syros
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Naxos-Syros și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Syros și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Naxos și Syros. Mai multe informații despre ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries Naxos Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries a fost înființată în 2003 și are sediul în Grecia. Aceasta oferă traversări rapide între insulele grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naxos-Syros și puteți rezerva un bilet Cyclades Fast Ferries între Naxos și Syros. Mai multe informații despre Cyclades Fast Ferries

De unde pleacă feriboturile în Naxos? Unde sosesc vapoarele în Syros?

Port de plecare în Naxos

Feriboturile Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries pleacă spre Syros din următoarele porturi din Naxos:

Naxos
Hartă

Port de sosire în Syros

Navele Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets sau Minoan Lines sosesc în Syros din următoarele porturi:

Port of Siros Ermoupoli
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Naxos la Syros, vă va lua cel puțin 1 ore 20 min pentru a parcurge cei 56 km dintre Naxos și Syros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Naxos și Syros) și de compania de feribot (Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines și Cyclades Fast Ferries). În prezent, există 2 de traversări pe zi între Naxos și Syros.

Există 5 de companii de feribot care operează între Naxos și Syros: Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines și Cyclades Fast Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Naxos Syros, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Naxos și Syros, veți parcurge 56 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Naxos la Syros, puteți găsi prețuri care variază de la 45 lei pentru cel mai mic, la 825 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 457 lei.

Primul feribot pleacă din Naxos la 12:25 pentru Syros.

Ultimul feribot spre Syros pleacă de obicei de la Naxos la 13:40.

Cum este traversarea cu feribotul de la Naxos la Syros?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Naxos și Syros. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Naxos până la debarcarea în Syros, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries și Sea Jets. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Naxos și Syros.

Gata de îmbarcare în Naxos

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Naxos Syros, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Naxos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Naxos în limita de timp stabilită de Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Naxos - Syros / La terminalul de feribot Naxos, căutați ghișeele Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Syros / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Naxos care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets sau Minoan Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Naxos și Syros

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Cyclades Fast Ferries așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Syros, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Syros:

  • Se vede portul Syros / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Syros.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Syros.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Syros / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. Un control vamal nu poate fi exclus în Syros. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Syros a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire