Traseu recomandat
Tinos
Călătoriți direct la Rafina cu feribot
Rafina
Vezi prețurile
Rute alternative
Tinos
Călătorie cu feribot până la Andros
Andros
Călătorie cu feribot până la Rafina
Rafina
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Tinos la Rafina cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Tinos la Rafina? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Tinos la Rafina este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Tinos la Rafina poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Tinos la Rafina cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries sau ANEK Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Tinos Rafina care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Tinos la Rafina, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Tinos la Rafina

Port de plecare
Tinos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Rafina
Grecia
Attica
Distanța
115 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Frecvența traversărilor
8 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Tinos Rafina: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Tinos la Rafina, veți găsi bilete care variază de la 174 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 920 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Tinos - Rafina este de 428 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Tinos la Rafina este de 3 ore 17 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore pentru a ajunge la Rafina, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Rafina în 1 ore 40 min. Primul feribot pleacă din portul Tinos la 08:25. Ultimul feribot spre Rafina pleacă din portul Tinos la 20:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Tinos la Rafina
428 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Tinos Rafina (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
174 lei - 920 lei
Durata medie a traversării Tinos Rafina
3 ore 17 min
Ora de plecare a primului feribot către Rafina
08:25
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Rafina
20:30
Ora de sosire a primului feribot către Rafina
12:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Rafina
22:15

De ce să luați un feribot de la Tinos la Rafina?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Tinos la Rafina poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Rafina. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Tinos la Rafina este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Tinos Rafina este exact opusul. Feriboturile operate de Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Rafina fără stres și total relaxat.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Tinos Rafina, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Tinos și Rafina cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Tinos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Tinos la Rafina.

Ce companii operează între Tinos și Rafina?

Dacă doriți să călătoriți între Tinos și Rafina cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Tinos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Tinos-Rafina, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tinos-Rafina și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Tinos și Rafina. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
Cyclades Fast Ferries Tinos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries a fost înființată în 2003 și are sediul în Grecia. Aceasta oferă traversări rapide între insulele grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tinos-Rafina și puteți rezerva un bilet Cyclades Fast Ferries între Tinos și Rafina. Cyclades Fast Ferries operează 3 de traversări pe zi către Rafina de la Tinos, iar durata călătoriei este de 2 ore 20 min. Mai multe informații despre Cyclades Fast Ferries
2 ore 20 min
3 de traversări pe zi
Agoudimos Lines Tinos Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines este o companie de feribot cu sediul în Patras, Grecia. Oferă servicii de transport cu feribotul către mai multe destinații din Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tinos-Rafina și puteți rezerva un bilet Agoudimos Lines între Tinos și Rafina. Mai multe informații despre Agoudimos Lines
Golden Star Ferries Tinos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia, care oferă curse către diverse destinații din Grecia, Italia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tinos-Rafina și puteți rezerva un bilet Golden Star Ferries între Tinos și Rafina. Golden Star Ferries operează 3 de traversări pe zi către Rafina de la Tinos, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Golden Star Ferries
2 ore
3 de traversări pe zi
Sea Jets Tinos Rafina
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tinos-Rafina și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Tinos și Rafina. Sea Jets operează 14 de traversări pe săptămână către Rafina de la Tinos, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Sea Jets
2 ore 10 min
14 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Tinos Rafina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tinos-Rafina și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Tinos și Rafina. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Tinos? Unde sosesc vapoarele în Rafina?

Port de plecare în Tinos

Feriboturile Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways pleacă spre Rafina din următoarele porturi din Tinos:

Tinos
Hartă

Port de sosire în Rafina

Navele Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries sau Blue Star Ferries sosesc în Rafina din următoarele porturi:

Rafina
Hartă
Alte curse alternative de la Tinos la Rafina
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Tinos la Rafina, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 115 km dintre Tinos și Rafina.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Tinos și Rafina) și de compania de feribot (Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets și Hellenic Seaways). În prezent, există 8 de traversări pe zi între Tinos și Rafina.

Există 6 de companii de feribot care operează între Tinos și Rafina: Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Tinos Rafina, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Tinos și Rafina, veți parcurge 115 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Tinos la Rafina, puteți găsi prețuri care variază de la 174 lei pentru cel mai mic, la 920 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 428 lei.

Primul feribot pleacă din Tinos la 08:25 pentru Rafina.

Ultimul feribot spre Rafina pleacă de obicei de la Tinos la 20:30.

Experiența ta cu feribotul de la Tinos la Rafina

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Tinos și Rafina. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Tinos Rafina la bordul Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries sau ANEK Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Tinos până la debarcarea în Rafina. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Tinos și Rafina.

Îmbarcarea în Tinos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Tinos Rafina, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Tinos / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Tinos, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Tinos - Rafina / Mergeți la biroul Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries sau Blue Star Ferries din terminalul de feribot Tinos pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Rafina / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Tinos care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Tinos și Rafina

La bordul navei Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries sau Blue Star Ferries, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Debarcarea de pe feribot în Rafina

Iată câteva informații pentru debarcarea în Rafina:

  • Se apropie de portul Rafina / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Rafina. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Rafina de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Rafina.
  • Părăsiți nava și Rafina este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Rafina este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Rafina începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire