Traseu recomandat
Nador
Călătoriți direct la Motril cu feribot
Motril
Vezi prețurile
Rute alternative
Nador
Călătorie cu feribot până la Almeria
Almeria
Călătorie cu feribot până la Melilla
Melilla
Călătorie cu feribot până la Motril
Motril
Vezi prețurile
Nador
Călătorie cu feribot până la Almeria
Almeria
Călătorie cu tren până la Granada
Granada
Călătorie cu carpooling, autocar până la Motril
Motril
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Nador la Motril cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Nador la Motril? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Nador la Motril este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Nador la Motril poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Nador la Motril cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci sau FRS Iberia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Nador Motril care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Nador la Motril, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Nador la Motril

Port de plecare
Nador
Maroc
Port de sosire
Motril
Spania
Andaluzia
Distanța
182 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Nador Motril: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Nador la Motril, veți găsi bilete care variază de la 199 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1710 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Nador - Motril este de 830 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Nador la Motril este de 5 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Motril, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Motril în 5 ore. Primul feribot pleacă din portul Nador la 01:00. Ultimul feribot spre Motril pleacă din portul Nador la 23:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Nador la Motril
830 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Nador Motril (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
199 lei - 1710 lei
Durata medie a traversării Nador Motril
5 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Motril
01:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Motril
23:30
Ora de sosire a primului feribot către Motril
03:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Motril
07:00

Ce companii operează între Nador și Motril?

Dacă doriți să călătoriți între Nador și Motril cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Nador Motril
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Nador-Motril și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Nador și Motril. Naviera Armas operează 1 de traversări pe săptămână către Motril de la Nador, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Naviera Armas
6 ore
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Nador? Unde sosesc vapoarele în Motril?

Port de plecare în Nador

Feriboturile Naviera Armas pleacă spre Motril din următoarele porturi din Nador:

Nador
Hartă

Port de sosire în Motril

Navele Naviera Armas sosesc în Motril din următoarele porturi:

Motril-Granada
Hartă
Motril
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Nador la Motril, vă va lua cel puțin 6 ore pentru a parcurge cei 182 km dintre Nador și Motril.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Nador și Motril) și de compania de feribot (Naviera Armas). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Nador și Motril.

Există 1 de companii de feribot care operează între Nador și Motril: Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Pentru a merge cu vaporul de la Nador la Motril, puteți găsi prețuri care variază de la 199 lei pentru cel mai mic, la 1710 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 830 lei.

Primul feribot pleacă din Nador la 01:00 pentru Motril.

Ultimul feribot spre Motril pleacă de obicei de la Nador la 23:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire