Traseu recomandat
Almeria
Călătoriți direct la Melilla cu feribot
Melilla
Vezi prețurile
Rute alternative
Almeria
Călătorie cu feribot până la Nador
Nador
Călătorie cu feribot până la Motril
Motril
Călătorie cu feribot până la Melilla
Melilla
Vezi prețurile
Almeria
Călătorie cu tren, carpooling până la Granada
Granada
Călătorie cu autocar până la Motril
Motril
Călătorie cu feribot până la Melilla
Melilla
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Almeria la Melilla cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Almeria la Melilla? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Almeria la Melilla este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Almeria la Melilla poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Almeria la Melilla cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci sau FRS Iberia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Almeria Melilla care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Almeria la Melilla, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Almeria la Melilla

Port de plecare
Almeria
Spania
Andaluzia
Port de sosire
Melilla
Spania
Distanța
177 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Frecvența traversărilor
11 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Almeria Melilla: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Almeria la Melilla, veți găsi bilete care variază de la 224 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1024 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Almeria - Melilla este de 607 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Almeria la Melilla este de 7 ore 6 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 8 ore 1 min pentru a ajunge la Melilla, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Melilla în 6 ore. Primul feribot pleacă din portul Almeria la 01:00. Ultimul feribot spre Melilla pleacă din portul Almeria la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Almeria la Melilla
607 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Almeria Melilla (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
224 lei - 1024 lei
Durata medie a traversării Almeria Melilla
7 ore 6 min
Ora de plecare a primului feribot către Melilla
01:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Melilla
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Melilla
06:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Melilla
22:00

De ce să luați un feribot de la Almeria la Melilla?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Almeria la Melilla poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Melilla. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Almeria la Melilla este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària în Almeria, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Melilla. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Melilla.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Melilla sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Almeria Melilla la bordul feribotului Baleària, Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària pentru cei 177 km dintre Almeria și Melilla veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Melilla, deoarece experiența este atât de plăcută!

Ce companii operează între Almeria și Melilla?

Dacă doriți să călătoriți între Almeria și Melilla cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Almeria Melilla
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Melilla și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Almeria și Melilla. Acciona Trasmediterránea operează 9 de traversări pe săptămână către Melilla de la Almeria, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
4 ore 20 min
9 de traversări pe săptămână
Naviera Armas Almeria Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Melilla și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Almeria și Melilla. Mai multe informații despre Naviera Armas
Baleària Almeria Melilla
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Melilla și puteți rezerva un bilet Baleària între Almeria și Melilla. Baleària operează 2 de traversări pe săptămână către Melilla de la Almeria, iar durata călătoriei este de 5 ore. Mai multe informații despre Baleària
5 ore
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Almeria? Unde sosesc vapoarele în Melilla?

Port de plecare în Almeria

Feriboturile Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària pleacă spre Melilla din următoarele porturi din Almeria:

Almeria
Hartă

Port de sosire în Melilla

Navele Baleària, Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Melilla din următoarele porturi:

Melilla
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Almeria la Melilla, vă va lua cel puțin 4 ore 20 min pentru a parcurge cei 177 km dintre Almeria și Melilla.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Almeria și Melilla) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas și Baleària). În prezent, există 11 de traversări pe săptămână între Almeria și Melilla.

Există 3 de companii de feribot care operează între Almeria și Melilla: Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas și Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Almeria Melilla, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Almeria și Melilla, veți parcurge 177 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Almeria la Melilla, puteți găsi prețuri care variază de la 224 lei pentru cel mai mic, la 1024 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 607 lei.

Primul feribot pleacă din Almeria la 01:00 pentru Melilla.

Ultimul feribot spre Melilla pleacă de obicei de la Almeria la 23:59.

Experiența ta cu feribotul de la Almeria la Melilla

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Almeria și Melilla. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci sau FRS Iberia, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Almeria până la debarcarea în Melilla. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Almeria și Melilla.

Plecare cu feribotul din Almeria

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Almeria Melilla, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Almeria / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Almeria în limita de timp stabilită de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Almeria - Melilla / Mergeți la biroul Baleària, Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea din terminalul de feribot Almeria pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Melilla / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Almeria care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Almeria și Melilla

Pe nava Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Baleària, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Melilla este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Melilla:

  • Se apropie de portul Melilla / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Melilla. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Melilla de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Melilla.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Melilla / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Melilla. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Melilla începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire