Traseu recomandat
Motril
Călătoriți direct la Melilla cu feribot
Melilla
Vezi prețurile
Rute alternative
Motril
Călătorie cu autocar, carpooling până la Malaga
Malaga
Călătorie cu zboruri, feribot până la Melilla
Melilla
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Motril la Melilla cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Motril la Melilla? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Motril la Melilla este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Motril la Melilla poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Motril la Melilla cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas sau FRS Iberia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Motril Melilla care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Motril la Melilla, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Motril la Melilla

Port de plecare
Motril
Spania
Andaluzia
Port de sosire
Melilla
Spania
Distanța
170 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Motril Melilla: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Motril la Melilla, veți găsi bilete care variază de la 278 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 999 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Motril - Melilla este de 631 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Motril la Melilla este de 7 ore 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Melilla, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Melilla în 6 ore. Primul feribot pleacă din portul Motril la 08:00. Ultimul feribot spre Melilla pleacă din portul Motril la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Motril la Melilla
631 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Motril Melilla (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
278 lei - 999 lei
Durata medie a traversării Motril Melilla
7 ore 15 min
Ora de plecare a primului feribot către Melilla
08:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Melilla
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Melilla
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Melilla
14:00

De ce să luați un feribot de la Motril la Melilla?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Motril la Melilla poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Melilla. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Motril la Melilla este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Melilla sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Motril Melilla la bordul feribotului Baleària, FRS Iberia sau Naviera Armas, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Motril la Melilla în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Motril, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Motril la Melilla.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Motril Melilla, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Motril și Melilla?

Dacă doriți să călătoriți între Motril și Melilla cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Motril Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Motril-Melilla și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Motril și Melilla. Mai multe informații despre Naviera Armas
FRS Iberia Motril Melilla
FRS Iberia
FRS Iberia este o companie de feriboturi cu sediul în Spania, care deservește regiunile Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Motril-Melilla și puteți rezerva un bilet FRS Iberia între Motril și Melilla. FRS Iberia operează 6 de traversări pe săptămână către Melilla de la Motril, iar durata călătoriei este de 5 ore 50 min. Mai multe informații despre FRS Iberia
5 ore 50 min
6 de traversări pe săptămână
Baleària Motril Melilla
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Motril-Melilla și puteți rezerva un bilet Baleària între Motril și Melilla. Mai multe informații despre Baleària

De unde pleacă feriboturile în Motril? Unde sosesc vapoarele în Melilla?

Port de plecare în Motril

Feriboturile Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària pleacă spre Melilla din următoarele porturi din Motril:

Motril-Granada
Hartă
Motril
Hartă

Port de sosire în Melilla

Navele Baleària, FRS Iberia sau Naviera Armas sosesc în Melilla din următoarele porturi:

Melilla
Hartă
Alte curse alternative de la Motril la Melilla
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Motril la Melilla, vă va lua cel puțin 5 ore 50 min pentru a parcurge cei 170 km dintre Motril și Melilla.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Motril și Melilla) și de compania de feribot (Naviera Armas, FRS Iberia și Baleària). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Motril și Melilla.

Există 3 de companii de feribot care operează între Motril și Melilla: Naviera Armas, FRS Iberia și Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Motril Melilla, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Motril și Melilla, veți parcurge 170 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Motril la Melilla, puteți găsi prețuri care variază de la 278 lei pentru cel mai mic, la 999 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 631 lei.

Primul feribot pleacă din Motril la 08:00 pentru Melilla.

Ultimul feribot spre Melilla pleacă de obicei de la Motril la 23:00.

Experiența ta cu feribotul de la Motril la Melilla

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Motril și Melilla. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas sau FRS Iberia, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Motril până la debarcarea în Melilla. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Motril și Melilla.

Plecare cu feribotul din Motril

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Motril Melilla, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Motril / Trebuie să ajungeți în portul Motril cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Baleària, FRS Iberia sau Naviera Armas. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Motril - Melilla / Mergeți la biroul Baleària, FRS Iberia sau Naviera Armas din terminalul de feribot Motril pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Melilla / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Motril care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul navei între Motril și Melilla

Pe nava Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Melilla este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Melilla:

  • Se apropie de portul Melilla / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Melilla. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Melilla de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Melilla.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Melilla / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Melilla vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Melilla începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire