Traseu recomandat
Melilla
Călătoriți direct la Motril cu feribot
Motril
Vezi prețurile
Rute alternative
Melilla
Călătorie cu zboruri, feribot până la Malaga
Malaga
Călătorie cu carpooling, autocar până la Motril
Motril
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Melilla la Motril cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Melilla la Motril? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Melilla la Motril este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Melilla la Motril poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Melilla la Motril cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas sau FRS Iberia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Melilla Motril care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Melilla la Motril, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Melilla la Motril

Port de plecare
Melilla
Spania
Port de sosire
Motril
Spania
Andaluzia
Distanța
170 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Melilla Motril: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Melilla la Motril, veți găsi bilete care variază de la 278 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 999 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Melilla - Motril este de 631 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Melilla la Motril este de 6 ore 35 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Motril, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Motril în 5 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Melilla la 15:00. Ultimul feribot spre Motril pleacă din portul Melilla la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Melilla la Motril
631 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Melilla Motril (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
278 lei - 999 lei
Durata medie a traversării Melilla Motril
6 ore 35 min
Ora de plecare a primului feribot către Motril
15:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Motril
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Motril
05:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Motril
21:30

De ce să luați un feribot de la Melilla la Motril?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Melilla la Motril poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Motril. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Melilla la Motril este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
În fiecare minut al traversării Melilla-Motril, de la îmbarcarea în portul Melilla până la debarcarea în Motril, personalul calificat și zâmbitor al Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Melilla și Motril cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Melilla, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Melilla la Motril.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Melilla Motril este exact opusul. La bord, în funcție de nava Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Motril fără stres și total relaxat.

Ce companii operează între Melilla și Motril?

Dacă doriți să călătoriți între Melilla și Motril cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Melilla Motril
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Melilla-Motril și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Melilla și Motril. Mai multe informații despre Naviera Armas
FRS Iberia Melilla Motril
FRS Iberia
FRS Iberia este o companie de feriboturi cu sediul în Spania, care deservește regiunile Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Melilla-Motril și puteți rezerva un bilet FRS Iberia între Melilla și Motril. FRS Iberia operează 6 de traversări pe săptămână către Motril de la Melilla, iar durata călătoriei este de 5 ore 50 min. Mai multe informații despre FRS Iberia
5 ore 50 min
6 de traversări pe săptămână
Baleària Melilla Motril
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Melilla-Motril și puteți rezerva un bilet Baleària între Melilla și Motril. Mai multe informații despre Baleària

De unde pleacă feriboturile în Melilla? Unde sosesc vapoarele în Motril?

Port de plecare în Melilla

Feriboturile Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària pleacă spre Motril din următoarele porturi din Melilla:

Melilla
Hartă

Port de sosire în Motril

Navele Baleària, FRS Iberia sau Naviera Armas sosesc în Motril din următoarele porturi:

Motril-Granada
Hartă
Motril
Hartă
Alte curse alternative de la Melilla la Motril
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Melilla la Motril, vă va lua cel puțin 5 ore 50 min pentru a parcurge cei 170 km dintre Melilla și Motril.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Melilla și Motril) și de compania de feribot (Naviera Armas, FRS Iberia și Baleària). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Melilla și Motril.

Există 3 de companii de feribot care operează între Melilla și Motril: Naviera Armas, FRS Iberia și Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Melilla Motril, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Melilla și Motril, veți parcurge 170 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Melilla la Motril, puteți găsi prețuri care variază de la 278 lei pentru cel mai mic, la 999 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 631 lei.

Primul feribot pleacă din Melilla la 15:00 pentru Motril.

Ultimul feribot spre Motril pleacă de obicei de la Melilla la 23:59.

Cum este o traversare cu feribotul de la Melilla la Motril?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Melilla și Motril. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Melilla Motril la bordul Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas sau FRS Iberia, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Melilla până la debarcarea în Motril. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Melilla și Motril.

Îmbarcarea în Melilla

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Melilla Motril, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Melilla / Trebuie să ajungeți în portul Melilla cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Baleària, FRS Iberia sau Naviera Armas. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Melilla - Motril / La terminalul de feribot Melilla, căutați ghișeele Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Motril / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Melilla care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Melilla și Motril

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Naviera Armas, FRS Iberia sau Baleària așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Motril este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Motril:

  • Se vede portul Motril / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Motril. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Motril de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Motril.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Motril / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Motril vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Motril a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire