Traseu recomandat
Milos
Călătoriți direct la Fri cu feribot
Fri
Vezi prețurile
Rute alternative
Milos
Călătorie cu feribot până la Santorini
Santorini
Călătorie cu feribot până la Fri
Fri
Vezi prețurile
Milos
Călătorie cu feribot până la Sitia
Sitia
Călătorie cu feribot până la Fri
Fri
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Milos la Fri cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Milos la Fri? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Milos la Fri este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Milos la Fri poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Milos la Fri cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Milos Fri care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Aigaion Pelagos sau ANEK Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Milos la Fri, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Milos la Fri

Port de plecare
Milos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Fri
Grecia
Dodecanese
Distanța
268 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
17 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Milos la Fri?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Milos la Fri poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Fri. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Milos la Fri este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Milos-Fri în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Fri pentru a coborî de pe vas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Milos până la Fri, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Aigaion Pelagos sau ANEK Lines vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Milos și până la plecarea din Fri. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.

Ce companii operează între Milos și Fri?

Dacă doriți să călătoriți între Milos și Fri cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Aigaion Pelagos sau ANEK Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Aigaion Pelagos Milos Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Fri și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Milos și Fri. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
ANEK Lines Milos Fri
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Milos-Fri și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Milos-Fri și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Milos și Fri. ANEK Lines operează 1 de traversări pe săptămână către Fri de la Milos, iar durata călătoriei este de 17 ore 55 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
17 ore 55 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Milos? Unde sosesc vapoarele în Fri?

Port de plecare în Milos

Feriboturile Aigaion Pelagos sau ANEK Lines pleacă spre Fri din următoarele porturi din Milos:

Milos
Hartă
Milos
Hartă

Port de sosire în Fri

Navele ANEK Lines sau Aigaion Pelagos sosesc în Fri din următoarele porturi:

Kasos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Milos la Fri, vă va lua cel puțin 17 ore 55 min pentru a parcurge cei 268 km dintre Milos și Fri.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Milos și Fri) și de compania de feribot (Aigaion Pelagos și ANEK Lines). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Milos și Fri.

Există 2 de companii de feribot care operează între Milos și Fri: Aigaion Pelagos și ANEK Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos.

În timpul traversării între Milos și Fri, veți parcurge 268 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire