Traseu recomandat
Santorini
Călătoriți direct la Fri cu feribot
Fri
Vezi prețurile
Rute alternative
Santorini
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Călătorie cu feribot până la Fri
Fri
Vezi prețurile
Santorini
Călătorie cu feribot până la Pigadia
Pigadia
Călătorie cu feribot până la Fri
Fri
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santorini la Fri cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santorini la Fri? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santorini la Fri este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santorini la Fri poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santorini la Fri cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santorini Fri care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau ANEK Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santorini la Fri, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santorini la Fri

Port de plecare
Santorini
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Fri
Grecia
Dodecanese
Distanța
170 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santorini Fri: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santorini la Fri, veți găsi bilete care variază de la 119 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 815 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santorini - Fri este de 467 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santorini la Fri este de 7 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore 30 min pentru a ajunge la Fri, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Fri în 5 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Santorini la 01:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santorini la Fri
467 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santorini Fri (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
119 lei - 815 lei
Durata medie a traversării Santorini Fri
7 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Fri
01:00
Ora de sosire a primului feribot către Fri
06:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Fri
10:30

De ce să luați un feribot de la Santorini la Fri?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santorini la Fri poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Fri. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santorini la Fri este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Santorini până la Fri, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Pentru un personal grijuliu
Personalul Blue Star Ferries sau ANEK Lines vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Santorini și până la plecarea din Fri. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pentru traversarea de la Santorini la Fri, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Fri. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Blue Star Ferries sau ANEK Lines dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Fri.

Ce companii operează între Santorini și Fri?

Dacă doriți să călătoriți între Santorini și Fri cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau ANEK Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Santorini Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Fri, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Fri și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Santorini și Fri. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
ANEK Lines Santorini Fri
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Fri și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Fri și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Santorini și Fri. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Fri de la Santorini, iar durata călătoriei este de 6 ore 50 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
6 ore 50 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Santorini? Unde sosesc vapoarele în Fri?

Port de plecare în Santorini

Feriboturile Blue Star Ferries sau ANEK Lines pleacă spre Fri din următoarele porturi din Santorini:

Santorini
Hartă

Port de sosire în Fri

Navele ANEK Lines sau Blue Star Ferries sosesc în Fri din următoarele porturi:

Kasos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santorini la Fri, vă va lua cel puțin 6 ore 50 min pentru a parcurge cei 170 km dintre Santorini și Fri.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santorini și Fri) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și ANEK Lines). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Santorini și Fri.

Există 2 de companii de feribot care operează între Santorini și Fri: Blue Star Ferries și ANEK Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

În timpul traversării între Santorini și Fri, veți parcurge 170 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santorini la Fri, puteți găsi prețuri care variază de la 119 lei pentru cel mai mic, la 815 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 467 lei.

Primul feribot pleacă din Santorini la 01:00 pentru Fri.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire