Sitia
Călătoriți direct la Fri cu feribot
Fri
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sitia la Fri cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sitia la Fri? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sitia la Fri este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sitia la Fri poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sitia la Fri cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sitia Fri care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sitia la Fri, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sitia la Fri

Port de plecare
Sitia
Grecia
Creta
Port de sosire
Fri
Grecia
Dodecanese
Distanța
78 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sitia Fri: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sitia la Fri, veți găsi bilete care variază de la 55 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 278 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sitia - Fri este de 169 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sitia la Fri este de 2 ore 5 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 5 min pentru a ajunge la Fri, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Fri în 2 ore 5 min. Primul feribot pleacă din portul Sitia la 06:25. Ultimul feribot spre Fri pleacă din portul Sitia la 09:25.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sitia la Fri
169 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sitia Fri (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
55 lei - 278 lei
Durata medie a traversării Sitia Fri
2 ore 5 min
Ora de plecare a primului feribot către Fri
06:25
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Fri
09:25
Ora de sosire a primului feribot către Fri
08:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Fri
11:30

De ce să luați un feribot de la Sitia la Fri?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sitia la Fri poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Fri. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sitia la Fri este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Sitia Fri, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Pentru un personal grijuliu
Personalul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Sitia și până la plecarea din Fri. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Sitia la Fri rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Sitia și Fri?

Dacă doriți să călătoriți între Sitia și Fri cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Sitia Fri
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Sitia-Fri și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Fri și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Sitia și Fri. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Fri de la Sitia, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
2 ore 50 min
2 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Sitia Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Sitia-Fri, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Fri și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Sitia și Fri. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Sitia Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Fri și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Sitia și Fri. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Sea Jets Sitia Fri
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Fri și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Sitia și Fri. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Sitia? Unde sosesc vapoarele în Fri?

Port de plecare în Sitia

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets pleacă spre Fri din următoarele porturi din Sitia:

Sitia
Hartă

Port de sosire în Fri

Navele Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Fri din următoarele porturi:

Kasos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sitia la Fri, vă va lua cel puțin 2 ore 50 min pentru a parcurge cei 78 km dintre Sitia și Fri.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sitia și Fri) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Sitia și Fri.

Există 4 de companii de feribot care operează între Sitia și Fri: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sitia Fri, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sitia și Fri, veți parcurge 78 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sitia la Fri, puteți găsi prețuri care variază de la 55 lei pentru cel mai mic, la 278 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 169 lei.

Primul feribot pleacă din Sitia la 06:25 pentru Fri.

Ultimul feribot spre Fri pleacă de obicei de la Sitia la 09:25.

Cum este traversarea cu feribotul de la Sitia la Fri?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Sitia la Fri. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Sitia până la debarcarea în Fri, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Sitia și Fri.

Gata de îmbarcare în Sitia

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Sitia Fri, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Sitia / Trebuie să ajungeți în portul Sitia cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Sitia - Fri / Mergeți la biroul Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines din terminalul de feribot Sitia pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Fri / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Sitia care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

Viața la bordul feribotului între Sitia și Fri

La bordul navei Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Fri

Iată câteva informații pentru debarcarea în Fri:

  • Se apropie de portul Fri / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Fri de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Fri.
  • Părăsiți nava și Fri este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Fri este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Fri începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire