Traseu recomandat
Brindisi
Călătoriți direct la Patras cu feribot
Patras
Vezi prețurile
Rute alternative
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Patras
Patras
Vezi prețurile
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Sami
Sami
Călătorie cu feribot până la Patras
Patras
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Brindisi la Patras cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Brindisi la Patras? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Brindisi la Patras este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Brindisi la Patras poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Brindisi la Patras cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways sau Egnatia Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Brindisi Patras care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Endeavor Lines sau Grimaldi Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Brindisi la Patras, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Brindisi la Patras

Port de plecare
Brindisi
Italia
Apulia
Port de sosire
Patras
Grecia
Grecia de Vest
Distanța
420 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
16 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Brindisi la Patras?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Brindisi la Patras poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Patras. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Brindisi la Patras este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Brindisi-Patras, accesați zonele exterioare ale navei Endeavor Lines sau Grimaldi Lines pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Patras plin de energie.
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Brindisi la Patras este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pe feribotul Patras din Brindisi, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Patras. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Endeavor Lines sau Grimaldi Lines.

Ce companii operează între Brindisi și Patras?

Dacă doriți să călătoriți între Brindisi și Patras cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Endeavor Lines sau Grimaldi Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Endeavor Lines Brindisi Patras
Endeavor Lines
Endeavor Lines este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia care operează spre diverse destinații din Grecia, Turcia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Patras și puteți rezerva un bilet Endeavor Lines între Brindisi și Patras. Mai multe informații despre Endeavor Lines
Grimaldi Lines Brindisi Patras
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Patras și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Brindisi și Patras. Grimaldi Lines operează 3 de traversări pe săptămână către Patras de la Brindisi, iar durata călătoriei este de 16 ore. Mai multe informații despre Grimaldi Lines
16 ore
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Brindisi? Unde sosesc vapoarele în Patras?

Port de plecare în Brindisi

Feriboturile Endeavor Lines sau Grimaldi Lines pleacă spre Patras din următoarele porturi din Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Hartă
Brindisi
Hartă

Port de sosire în Patras

Navele Grimaldi Lines sau Endeavor Lines sosesc în Patras din următoarele porturi:

Patras Terminal Ferry Sud
Hartă
Patras Terminal Ferry Nord
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Brindisi la Patras, vă va lua cel puțin 16 ore pentru a parcurge cei 420 km dintre Brindisi și Patras.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Brindisi și Patras) și de compania de feribot (Endeavor Lines și Grimaldi Lines). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Brindisi și Patras.

Există 2 de companii de feribot care operează între Brindisi și Patras: Endeavor Lines și Grimaldi Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group.

În timpul traversării între Brindisi și Patras, veți parcurge 420 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire