Traseu recomandat
Brindisi
Călătoriți direct la Sami cu feribot
Sami
Vezi prețurile
Rute alternative
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Sami
Sami
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Brindisi la Sami cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Brindisi la Sami? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Brindisi la Sami este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Brindisi la Sami poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Brindisi la Sami cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways sau Egnatia Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Brindisi Sami care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Brindisi la Sami, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Brindisi la Sami

Port de plecare
Brindisi
Italia
Apulia
Port de sosire
Sami
Grecia
Insulele Ionice
Distanța
353 km
Companii de feribot
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
15 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Brindisi la Sami?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Brindisi la Sami poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sami. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Brindisi la Sami este o modalitate ideală de a călători.

Odihna într-o cabină
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Brindisi la Sami rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Brindisi la Sami este mult mai rapidă cu avionul. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. În timpul călătoriei cu feribotul Brindisi Sami cu Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries sau Endeavor Lines, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways vă veți bucura de un start lin din Brindisi și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Sami. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Brindisi-Sami este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Brindisi și Sami?

Dacă doriți să călătoriți între Brindisi și Sami cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Endeavor Lines Brindisi Sami
Endeavor Lines
Endeavor Lines este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia care operează spre diverse destinații din Grecia, Turcia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Sami și puteți rezerva un bilet Endeavor Lines între Brindisi și Sami. Mai multe informații despre Endeavor Lines
Red Star Ferries Brindisi Sami
Red Star Ferries
Red Star Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia, care oferă curse către diverse destinații din Grecia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Sami și puteți rezerva un bilet Red Star Ferries între Brindisi și Sami. Red Star Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Sami de la Brindisi, iar durata călătoriei este de 15 ore. Mai multe informații despre Red Star Ferries
15 ore
1 de traversări pe săptămână
European Seaways Brindisi Sami
European Seaways
European Seaways este o companie de feriboturi cu sediul în Europa care oferă traversări între diverse țări și regiuni. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Sami și puteți rezerva un bilet European Seaways între Brindisi și Sami. Mai multe informații despre European Seaways
Egnatia Seaways Brindisi Sami
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways este o companie de feribot cu sediul în Grecia care oferă traversări pe Marea Egee între Grecia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brindisi-Sami și puteți rezerva un bilet Egnatia Seaways între Brindisi și Sami. Mai multe informații despre Egnatia Seaways

De unde pleacă feriboturile în Brindisi? Unde sosesc vapoarele în Sami?

Port de plecare în Brindisi

Feriboturile Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways pleacă spre Sami din următoarele porturi din Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Hartă
Brindisi
Hartă

Port de sosire în Sami

Navele Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries sau Endeavor Lines sosesc în Sami din următoarele porturi:

Sami
Hartă
Sami
Hartă
Alte curse alternative de la Brindisi la Sami
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Brindisi la Sami, vă va lua cel puțin 15 ore pentru a parcurge cei 353 km dintre Brindisi și Sami.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Brindisi și Sami) și de compania de feribot (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways și Egnatia Seaways). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Brindisi și Sami.

Există 4 de companii de feribot care operează între Brindisi și Sami: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways și Egnatia Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Brindisi Sami, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Brindisi și Sami, veți parcurge 353 km.

Cum este o traversare cu feribotul de la Brindisi la Sami?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Brindisi la Sami. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Brindisi Sami la bordul Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways sau Egnatia Seaways, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Brindisi până la debarcarea în Sami. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Brindisi și Sami.

Îmbarcarea în Brindisi

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Brindisi Sami, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Brindisi / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Brindisi, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Brindisi - Sami / Mergeți la biroul Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries sau Endeavor Lines din terminalul de feribot Brindisi pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Sami / În terminalul de feribot din Brindisi sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Brindisi și Sami

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways sau Egnatia Seaways așa cum dorește. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Debarcarea de pe feribot în Sami

Iată câteva informații pentru debarcarea în Sami:

  • Se apropie de portul Sami / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Sami.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Sami.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Sami / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Sami este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Sami începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire