Sami
Călătoriți direct la Patras cu feribot
Patras
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sami la Patras cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sami la Patras? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sami la Patras este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sami la Patras poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sami la Patras cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Kefalonian Lines sau Ionian Group. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sami Patras care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Kefalonian Lines sau Ionian Group oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sami la Patras, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sami la Patras

Port de plecare
Sami
Grecia
Insulele Ionice
Port de sosire
Patras
Grecia
Grecia de Vest
Distanța
95 km
Companii de feribot
Kefalonian Lines, Ionian Group
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sami Patras: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sami la Patras, veți găsi bilete care variază de la 80 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 418 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sami - Patras este de 249 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sami la Patras este de 3 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 30 min pentru a ajunge la Patras, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Patras în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Sami la 08:30. Ultimul feribot spre Patras pleacă din portul Sami la 09:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sami la Patras
249 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sami Patras (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
80 lei - 418 lei
Durata medie a traversării Sami Patras
3 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Patras
08:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Patras
09:40
Ora de sosire a primului feribot către Patras
11:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Patras
12:40

De ce să luați un feribot de la Sami la Patras?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sami la Patras poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Patras. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sami la Patras este o modalitate ideală de a călători.

Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Sami și Patras cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Sami, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Sami la Patras.
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Sami la Patras este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Sami-Patras, accesați zonele exterioare ale navei Kefalonian Lines sau Ionian Group pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Patras plin de energie.

Ce companii operează între Sami și Patras?

Dacă doriți să călătoriți între Sami și Patras cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Kefalonian Lines sau Ionian Group, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Kefalonian Lines Sami Patras
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Sami și Patras. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sami-Patras și puteți rezerva un bilet Kefalonian Lines între Sami și Patras. Kefalonian Lines operează 7 de traversări pe săptămână către Patras de la Sami, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre Kefalonian Lines
2 ore 50 min
7 de traversări pe săptămână
Ionian Group Sami Patras
Ionian Group
Ionian Group operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Sami și Patras. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sami-Patras și puteți rezerva un bilet Ionian Group între Sami și Patras. Mai multe informații despre Ionian Group

De unde pleacă feriboturile în Sami? Unde sosesc vapoarele în Patras?

Port de plecare în Sami

Feriboturile Kefalonian Lines sau Ionian Group pleacă spre Patras din următoarele porturi din Sami:

Sami
Hartă

Port de sosire în Patras

Navele Ionian Group sau Kefalonian Lines sosesc în Patras din următoarele porturi:

Patras Terminal Ferry Sud
Hartă
Patras Terminal Ferry Nord
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sami la Patras, vă va lua cel puțin 2 ore 50 min pentru a parcurge cei 95 km dintre Sami și Patras.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sami și Patras) și de compania de feribot (Kefalonian Lines și Ionian Group). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Sami și Patras.

Există 2 de companii de feribot care operează între Sami și Patras: Kefalonian Lines și Ionian Group.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Kefalonian Lines, Ionian Group.

În timpul traversării între Sami și Patras, veți parcurge 95 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sami la Patras, puteți găsi prețuri care variază de la 80 lei pentru cel mai mic, la 418 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 249 lei.

Primul feribot pleacă din Sami la 08:30 pentru Patras.

Ultimul feribot spre Patras pleacă de obicei de la Sami la 09:40.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire