Traseu recomandat
Valencia
Călătoriți direct la San Antonio de Portmany cu feribot
San Antonio de Portmany
Vezi prețurile
Rute alternative
Valencia
Călătorie cu zboruri, feribot până la Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Călătorie cu feribot până la San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Vezi prețurile
Valencia
Călătorie cu carpooling, autocar până la Denia
Denia
Călătorie cu feribot până la San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Valencia la San Antonio de Portmany cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Valencia la San Antonio de Portmany? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Valencia la San Antonio de Portmany este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Valencia la San Antonio de Portmany poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Valencia la San Antonio de Portmany cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Valencia San Antonio de Portmany care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Valencia la San Antonio de Portmany, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Valencia la San Antonio de Portmany

Port de plecare
Valencia
Spania
Comunitatea din Comunitatea Valenciană
Port de sosire
San Antonio de Portmany
Spania
Insulele Baleare
Distanța
155 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Valencia la San Antonio de Portmany?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Valencia la San Antonio de Portmany poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la San Antonio de Portmany. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Valencia la San Antonio de Portmany este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Valencia, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Acciona Trasmediterránea sau Baleària și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în San Antonio de Portmany cu un sentiment perfect de zen și energie.
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Valencia cu un feribot Acciona Trasmediterránea sau Baleària care va parcurge cei 155 km până la San Antonio de Portmany cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în San Antonio de Portmany!
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Călătoriți de la Valencia la San Antonio de Portmany în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. O veți găsi la debarcarea la sosirea în San Antonio de Portmany.

Ce companii operează între Valencia și San Antonio de Portmany?

Dacă doriți să călătoriți între Valencia și San Antonio de Portmany cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Valencia San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-San Antonio de Portmany și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Valencia și San Antonio de Portmany. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
Baleària Valencia San Antonio de Portmany
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-San Antonio de Portmany și puteți rezerva un bilet Baleària între Valencia și San Antonio de Portmany. Mai multe informații despre Baleària

De unde pleacă feriboturile în Valencia? Unde sosesc vapoarele în San Antonio de Portmany?

Port de plecare în Valencia

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Baleària pleacă spre San Antonio de Portmany din următoarele porturi din Valencia:

Valencia
Hartă

Port de sosire în San Antonio de Portmany

Navele Baleària sau Acciona Trasmediterránea sosesc în San Antonio de Portmany din următoarele porturi:

Ibiza San Antonio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Valencia și San Antonio de Portmany: Acciona Trasmediterránea și Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

În timpul traversării între Valencia și San Antonio de Portmany, veți parcurge 155 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire