Traseu recomandat
Swinoujscie
Călătoriți direct la Trelleborg cu feribot
Trelleborg
Vezi prețurile
Rute alternative
Swinoujscie
Călătorie cu feribot până la Malmo
Malmo
Călătorie cu feribot, autocar până la Lubeck
Lubeck
Călătorie cu feribot până la Trelleborg
Trelleborg
Vezi prețurile
Swinoujscie
Călătorie cu feribot până la Malmo
Malmo
Călătorie cu autocar până la Rostock
Rostock
Călătorie cu feribot până la Trelleborg
Trelleborg
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Swinoujscie la Trelleborg cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Swinoujscie la Trelleborg? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Swinoujscie la Trelleborg este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Swinoujscie la Trelleborg poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Swinoujscie la Trelleborg cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines sau Unity Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Swinoujscie Trelleborg care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Unity Line sau TT-Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Swinoujscie la Trelleborg, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Swinoujscie la Trelleborg

Port de plecare
Swinoujscie
Polonia
Port de sosire
Trelleborg
Suedia
Distanța
177 km
Companii de feribot
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Frecvența traversărilor
9 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Swinoujscie Trelleborg: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Swinoujscie la Trelleborg, veți găsi bilete care variază de la 239 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 721 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Swinoujscie - Trelleborg este de 457 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Swinoujscie la Trelleborg este de 6 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 8 ore pentru a ajunge la Trelleborg, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Trelleborg în 6 ore. Primul feribot pleacă din portul Swinoujscie la 01:00. Ultimul feribot spre Trelleborg pleacă din portul Swinoujscie la 18:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Swinoujscie la Trelleborg
457 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Swinoujscie Trelleborg (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
239 lei - 721 lei
Durata medie a traversării Swinoujscie Trelleborg
6 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Trelleborg
01:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Trelleborg
18:15
Ora de sosire a primului feribot către Trelleborg
00:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Trelleborg
23:00

De ce să luați un feribot de la Swinoujscie la Trelleborg?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Swinoujscie la Trelleborg poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Trelleborg. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Swinoujscie la Trelleborg este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Swinoujscie Trelleborg, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Unity Line sau TT-Line, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Swinoujscie, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Unity Line sau TT-Line și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Trelleborg plin de energie.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Swinoujscie-Trelleborg în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Trelleborg pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Swinoujscie și Trelleborg?

Dacă doriți să călătoriți între Swinoujscie și Trelleborg cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Unity Line sau TT-Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
Unity Line operează servicii de feribot către Suedia și Polonia, inclusiv servicii de feribot între Swinoujscie și Trelleborg. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Swinoujscie-Trelleborg și puteți rezerva un bilet Unity Line între Swinoujscie și Trelleborg. Mai multe informații despre Unity Line
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
TT-Line operează servicii de feribot către Suedia și Polonia, inclusiv servicii de feribot între Swinoujscie și Trelleborg. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Swinoujscie-Trelleborg și puteți rezerva un bilet TT-Line între Swinoujscie și Trelleborg. TT-Line operează 9 de traversări pe săptămână către Trelleborg de la Swinoujscie, iar durata călătoriei este de 5 ore 55 min. Mai multe informații despre TT-Line
5 ore 55 min
9 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Swinoujscie? Unde sosesc vapoarele în Trelleborg?

Port de plecare în Swinoujscie

Feriboturile Unity Line sau TT-Line pleacă spre Trelleborg din următoarele porturi din Swinoujscie:

Swinoujscie
Hartă

Port de sosire în Trelleborg

Navele TT-Line sau Unity Line sosesc în Trelleborg din următoarele porturi:

Trelleborg
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Swinoujscie la Trelleborg, vă va lua cel puțin 5 ore 55 min pentru a parcurge cei 177 km dintre Swinoujscie și Trelleborg.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Swinoujscie și Trelleborg) și de compania de feribot (Unity Line și TT-Line). În prezent, există 9 de traversări pe săptămână între Swinoujscie și Trelleborg.

Există 2 de companii de feribot care operează între Swinoujscie și Trelleborg: Unity Line și TT-Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

În timpul traversării între Swinoujscie și Trelleborg, veți parcurge 177 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Swinoujscie la Trelleborg, puteți găsi prețuri care variază de la 239 lei pentru cel mai mic, la 721 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 457 lei.

Primul feribot pleacă din Swinoujscie la 01:00 pentru Trelleborg.

Ultimul feribot spre Trelleborg pleacă de obicei de la Swinoujscie la 18:15.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire