Traseu recomandat
Santa Cruz de Tenerife
Călătoriți direct la Morrojable cu feribot
Morrojable
Vezi prețurile
Rute alternative
Santa Cruz de Tenerife
Călătorie cu feribot până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu feribot până la Morrojable
Morrojable
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Acciona Trasmediterránea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santa Cruz de Tenerife Morrojable care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable

Port de plecare
Santa Cruz de Tenerife
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Morrojable
Spania
Insulele Canare
Distanța
191 km
Companii de feribot
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santa Cruz de Tenerife Morrojable: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable, veți găsi bilete care variază de la 492 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1134 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santa Cruz de Tenerife - Morrojable este de 815 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable este de 5 ore 48 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 11 ore 20 min pentru a ajunge la Morrojable, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Morrojable în 4 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Santa Cruz de Tenerife la 06:00. Ultimul feribot spre Morrojable pleacă din portul Santa Cruz de Tenerife la 13:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable
815 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santa Cruz de Tenerife Morrojable (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
492 lei - 1134 lei
Durata medie a traversării Santa Cruz de Tenerife Morrojable
5 ore 48 min
Ora de plecare a primului feribot către Morrojable
06:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Morrojable
13:30
Ora de sosire a primului feribot către Morrojable
12:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Morrojable
18:30

Ce companii operează între Santa Cruz de Tenerife și Morrojable?

Dacă doriți să călătoriți între Santa Cruz de Tenerife și Morrojable cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santa Cruz de Tenerife-Morrojable și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Santa Cruz de Tenerife și Morrojable. Naviera Armas operează 7 de traversări pe săptămână către Morrojable de la Santa Cruz de Tenerife, iar durata călătoriei este de 6 ore 10 min. Mai multe informații despre Naviera Armas
6 ore 10 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Santa Cruz de Tenerife? Unde sosesc vapoarele în Morrojable?

Port de plecare în Santa Cruz de Tenerife

Feriboturile Naviera Armas pleacă spre Morrojable din următoarele porturi din Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Hartă
Santa Cruz de Tenerife
Hartă

Port de sosire în Morrojable

Navele Naviera Armas sosesc în Morrojable din următoarele porturi:

Morrojable
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable, vă va lua cel puțin 6 ore 10 min pentru a parcurge cei 191 km dintre Santa Cruz de Tenerife și Morrojable.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santa Cruz de Tenerife și Morrojable) și de compania de feribot (Naviera Armas). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Santa Cruz de Tenerife și Morrojable.

Există 1 de companii de feribot care operează între Santa Cruz de Tenerife și Morrojable: Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Pentru a merge cu vaporul de la Santa Cruz de Tenerife la Morrojable, puteți găsi prețuri care variază de la 492 lei pentru cel mai mic, la 1134 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 815 lei.

Primul feribot pleacă din Santa Cruz de Tenerife la 06:00 pentru Morrojable.

Ultimul feribot spre Morrojable pleacă de obicei de la Santa Cruz de Tenerife la 13:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire