Traseu recomandat
Las Palmas de Gran Canaria
Călătoriți direct la Morrojable cu feribot
Morrojable
Vezi prețurile
Rute alternative
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu feribot până la Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Călătorie cu feribot până la Morrojable
Morrojable
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Las Palmas de Gran Canaria Morrojable care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Fred Olsen Express sau Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable

Port de plecare
Las Palmas de Gran Canaria
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Morrojable
Spania
Insulele Canare
Distanța
105 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Las Palmas de Gran Canaria Morrojable: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable, veți găsi bilete care variază de la 239 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 681 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Las Palmas de Gran Canaria - Morrojable este de 428 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable este de 2 ore 3 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 50 min pentru a ajunge la Morrojable, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Morrojable în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Las Palmas de Gran Canaria la 06:15. Ultimul feribot spre Morrojable pleacă din portul Las Palmas de Gran Canaria la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable
428 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Las Palmas de Gran Canaria Morrojable (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
239 lei - 681 lei
Durata medie a traversării Las Palmas de Gran Canaria Morrojable
2 ore 3 min
Ora de plecare a primului feribot către Morrojable
06:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Morrojable
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Morrojable
08:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Morrojable
22:00

De ce să luați un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Morrojable. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Fred Olsen Express sau Naviera Armas în Las Palmas de Gran Canaria, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Morrojable. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Fred Olsen Express sau Naviera Armas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Las Palmas de Gran Canaria Morrojable, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Fred Olsen Express sau Naviera Armas, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Las Palmas de Gran Canaria, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Morrojable, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable?

Dacă doriți să călătoriți între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Fred Olsen Express sau Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Fred Olsen Express Las Palmas de Gran Canaria Morrojable
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express este o companie de feriboturi cu sediul în Las Palmas, Insulele Canare, care oferă traversări către diverse destinații din Spania și Portugalia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Las Palmas de Gran Canaria-Morrojable și puteți rezerva un bilet Fred Olsen Express între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable. Fred Olsen Express operează 3 de traversări pe zi către Morrojable de la Las Palmas de Gran Canaria, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Fred Olsen Express
2 ore
3 de traversări pe zi
Naviera Armas Las Palmas de Gran Canaria Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Las Palmas de Gran Canaria-Morrojable și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable. Naviera Armas operează 7 de traversări pe săptămână către Morrojable de la Las Palmas de Gran Canaria, iar durata călătoriei este de 2 ore 55 min. Mai multe informații despre Naviera Armas
2 ore 55 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Las Palmas de Gran Canaria? Unde sosesc vapoarele în Morrojable?

Port de plecare în Las Palmas de Gran Canaria

Feriboturile Fred Olsen Express sau Naviera Armas pleacă spre Morrojable din următoarele porturi din Las Palmas de Gran Canaria:

la Luz
Hartă

Port de sosire în Morrojable

Navele Naviera Armas sau Fred Olsen Express sosesc în Morrojable din următoarele porturi:

Morrojable
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 105 km dintre Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable) și de compania de feribot (Fred Olsen Express și Naviera Armas). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable.

Există 2 de companii de feribot care operează între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable: Fred Olsen Express și Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între Las Palmas de Gran Canaria și Morrojable, veți parcurge 105 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Las Palmas de Gran Canaria la Morrojable, puteți găsi prețuri care variază de la 239 lei pentru cel mai mic, la 681 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 428 lei.

Primul feribot pleacă din Las Palmas de Gran Canaria la 06:15 pentru Morrojable.

Ultimul feribot spre Morrojable pleacă de obicei de la Las Palmas de Gran Canaria la 20:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire