Traseu recomandat
Oslo
Călătoriți direct la Frederikshavn cu feribot
Frederikshavn
Vezi prețurile
Rute alternative
Oslo
Călătorie cu autocar, zboruri, tren până la Göteborg
Göteborg
Călătorie cu feribot până la Frederikshavn
Frederikshavn
Vezi prețurile
Oslo
Călătorie cu zboruri până la Aalborg
Aalborg
Călătorie cu tren până la Frederikshavn
Frederikshavn
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Oslo la Frederikshavn cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Oslo la Frederikshavn? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Oslo la Frederikshavn este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Oslo la Frederikshavn poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Oslo la Frederikshavn cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum DFDS Seaways sau Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Oslo Frederikshavn care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor DFDS Seaways sau Stena Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Oslo la Frederikshavn, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Oslo la Frederikshavn

Port de plecare
Oslo
Norvegia
Port de sosire
Frederikshavn
Danemarca
Distanța
275 km
Companii de feribot
DFDS Seaways, Stena Line
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
11 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Oslo Frederikshavn: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Oslo la Frederikshavn, veți găsi bilete care variază de la 244 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1218 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Oslo - Frederikshavn este de 577 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Oslo la Frederikshavn este de 10 ore. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore pentru a ajunge la Frederikshavn, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Frederikshavn în 10 ore. Primul feribot pleacă din portul Oslo la 15:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Oslo la Frederikshavn
577 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Oslo Frederikshavn (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
244 lei - 1218 lei
Durata medie a traversării Oslo Frederikshavn
10 ore
Ora de plecare a primului feribot către Frederikshavn
15:00
Ora de sosire a primului feribot către Frederikshavn
01:00

De ce să luați un feribot de la Oslo la Frederikshavn?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Oslo la Frederikshavn poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Frederikshavn. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Oslo la Frederikshavn este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Oslo-Frederikshavn, accesați zonele exterioare ale navei DFDS Seaways sau Stena Line pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Frederikshavn plin de energie.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Frederikshavn sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Oslo Frederikshavn la bordul feribotului Stena Line sau DFDS Seaways, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Oslo și Frederikshavn atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Oslo, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Oslo și Frederikshavn va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Ce companii operează între Oslo și Frederikshavn?

Dacă doriți să călătoriți între Oslo și Frederikshavn cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv DFDS Seaways sau Stena Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

DFDS Seaways Oslo Frederikshavn
DFDS Seaways
DFDS Seaways este o companie de feriboturi cu sediul la Copenhaga, Danemarca, care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Nord, inclusiv între porturile Dover, Anvers și Calais și Regatul Unit, dar și între porturile Oslo și Copenhaga, între porturile din Norvegia și Suedia și alte porturi din Europa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Oslo-Frederikshavn și puteți rezerva un bilet DFDS Seaways între Oslo și Frederikshavn. Mai multe informații despre DFDS Seaways
Stena Line Oslo Frederikshavn
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Oslo-Frederikshavn și puteți rezerva un bilet Stena Line între Oslo și Frederikshavn. Stena Line operează 7 de traversări pe săptămână către Frederikshavn de la Oslo, iar durata călătoriei este de 11 ore 50 min. Mai multe informații despre Stena Line
11 ore 50 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Oslo? Unde sosesc vapoarele în Frederikshavn?

Port de plecare în Oslo

Feriboturile DFDS Seaways sau Stena Line pleacă spre Frederikshavn din următoarele porturi din Oslo:

Color Line Terminalen Oslo
Hartă
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Hartă

Port de sosire în Frederikshavn

Navele Stena Line sau DFDS Seaways sosesc în Frederikshavn din următoarele porturi:

Frederikshavn
Hartă
Alte curse alternative de la Oslo la Frederikshavn
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Oslo la Frederikshavn, vă va lua cel puțin 11 ore 50 min pentru a parcurge cei 275 km dintre Oslo și Frederikshavn.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Oslo și Frederikshavn) și de compania de feribot (DFDS Seaways și Stena Line). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Oslo și Frederikshavn.

Există 2 de companii de feribot care operează între Oslo și Frederikshavn: DFDS Seaways și Stena Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de DFDS Seaways, Stena Line.

În timpul traversării între Oslo și Frederikshavn, veți parcurge 275 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Oslo la Frederikshavn, puteți găsi prețuri care variază de la 244 lei pentru cel mai mic, la 1218 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 577 lei.

Primul feribot pleacă din Oslo la 15:00 pentru Frederikshavn.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire