Göteborg
Călătoriți direct la Frederikshavn cu feribot
Frederikshavn
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Göteborg la Frederikshavn cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Göteborg la Frederikshavn? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Göteborg la Frederikshavn este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Göteborg la Frederikshavn poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Göteborg la Frederikshavn cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Göteborg Frederikshavn care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Göteborg la Frederikshavn, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Göteborg la Frederikshavn

Port de plecare
Göteborg
Suedia
Port de sosire
Frederikshavn
Danemarca
Distanța
91 km
Companii de feribot
Stena Line
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
3 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Göteborg Frederikshavn: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Göteborg la Frederikshavn, veți găsi bilete care variază de la 85 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 810 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Göteborg - Frederikshavn este de 338 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Göteborg la Frederikshavn este de 3 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 45 min pentru a ajunge la Frederikshavn, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Frederikshavn în 3 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Göteborg la 07:30. Ultimul feribot spre Frederikshavn pleacă din portul Göteborg la 15:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Göteborg la Frederikshavn
338 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Göteborg Frederikshavn (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
85 lei - 810 lei
Durata medie a traversării Göteborg Frederikshavn
3 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Frederikshavn
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Frederikshavn
15:45
Ora de sosire a primului feribot către Frederikshavn
10:50
Ora de sosire a ultimului feribot către Frederikshavn
19:00

Ce companii operează între Göteborg și Frederikshavn?

Dacă doriți să călătoriți între Göteborg și Frederikshavn cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Göteborg Frederikshavn
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Göteborg-Frederikshavn și puteți rezerva un bilet Stena Line între Göteborg și Frederikshavn. Stena Line operează 7 de traversări pe zi către Frederikshavn de la Göteborg, iar durata călătoriei este de 3 ore 20 min. Mai multe informații despre Stena Line
3 ore 20 min
7 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Göteborg? Unde sosesc vapoarele în Frederikshavn?

Port de plecare în Göteborg

Feriboturile Stena Line pleacă spre Frederikshavn din următoarele porturi din Göteborg:

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Hartă

Port de sosire în Frederikshavn

Navele Stena Line sosesc în Frederikshavn din următoarele porturi:

Frederikshavn
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire