Traseu recomandat
Napoli
Călătoriți direct la Lipari cu feribot
Lipari
Vezi prețurile
Rute alternative
Napoli
Călătorie cu feribot până la Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Călătorie cu feribot până la Lipari
Lipari
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Napoli la Lipari cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Napoli la Lipari? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Napoli la Lipari este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Napoli la Lipari poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Napoli la Lipari cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Siremar, Alilauro, SNAV sau Liberty Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Napoli Lipari care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor SNAV, Alilauro sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Napoli la Lipari, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Napoli la Lipari

Port de plecare
Napoli
Italia
Campania
Port de sosire
Lipari
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
271 km
Companii de feribot
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
6 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Napoli Lipari: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Napoli la Lipari, veți găsi bilete care variază de la 293 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1482 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Napoli - Lipari este de 751 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Napoli la Lipari este de 10 ore 33 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 15 ore 35 min pentru a ajunge la Lipari, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lipari în 6 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Napoli la 14:30. Ultimul feribot spre Lipari pleacă din portul Napoli la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Napoli la Lipari
751 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Napoli Lipari (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
293 lei - 1482 lei
Durata medie a traversării Napoli Lipari
10 ore 33 min
Ora de plecare a primului feribot către Lipari
14:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lipari
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Lipari
09:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Lipari
21:00

De ce să luați un feribot de la Napoli la Lipari?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Napoli la Lipari poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lipari. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Napoli la Lipari este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Napoli la Lipari. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Napoli Lipari la bordul feribotului Siremar, Alilauro sau SNAV, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pentru traversarea de la Napoli la Lipari, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Lipari. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la SNAV, Alilauro sau Siremar.
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Napoli la Lipari este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.

Ce companii operează între Napoli și Lipari?

Dacă doriți să călătoriți între Napoli și Lipari cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv SNAV, Alilauro sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

SNAV Napoli Lipari
SNAV
SNAV este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene și porturile de pe teritoriul continental italian, precum și servicii internaționale către Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Napoli-Lipari și puteți rezerva un bilet SNAV între Napoli și Lipari. SNAV operează 8 de traversări pe săptămână către Lipari de la Napoli, iar durata călătoriei este de 6 ore 30 min. Mai multe informații despre SNAV
6 ore 30 min
8 de traversări pe săptămână
Alilauro Napoli Lipari
Alilauro
Alilauro este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene din Marea Tireniană, inclusiv Ischia și Capri. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Napoli-Lipari și puteți rezerva un bilet Alilauro între Napoli și Lipari. Alilauro operează 8 de traversări pe săptămână către Lipari de la Napoli, iar durata călătoriei este de 6 ore 30 min. Mai multe informații despre Alilauro
6 ore 30 min
8 de traversări pe săptămână
Siremar Napoli Lipari
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Napoli-Lipari și puteți rezerva un bilet Siremar între Napoli și Lipari. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Napoli? Unde sosesc vapoarele în Lipari?

Port de plecare în Napoli

Feriboturile SNAV, Alilauro sau Siremar pleacă spre Lipari din următoarele porturi din Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Hartă
Napoli Molo Angioino
Hartă

Port de sosire în Lipari

Navele Siremar, Alilauro sau SNAV sosesc în Lipari din următoarele porturi:

Lipari
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Napoli la Lipari, vă va lua cel puțin 6 ore 30 min pentru a parcurge cei 271 km dintre Napoli și Lipari.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Napoli și Lipari) și de compania de feribot (SNAV, Alilauro și Siremar). În prezent, există 2 de traversări pe zi între Napoli și Lipari.

Există 3 de companii de feribot care operează între Napoli și Lipari: SNAV, Alilauro și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Napoli Lipari, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Napoli și Lipari, veți parcurge 271 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Napoli la Lipari, puteți găsi prețuri care variază de la 293 lei pentru cel mai mic, la 1482 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 751 lei.

Primul feribot pleacă din Napoli la 14:30 pentru Lipari.

Ultimul feribot spre Lipari pleacă de obicei de la Napoli la 20:00.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Napoli la Lipari

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Napoli și Lipari. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Napoli Lipari la bordul Siremar, Alilauro, SNAV sau Liberty Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Napoli până la debarcarea în Lipari. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Napoli și Lipari.

Îmbarcarea în Napoli

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Napoli Lipari, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Napoli / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Napoli, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu SNAV, Alilauro sau Siremar) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Napoli - Lipari / Mergeți la biroul Siremar, Alilauro sau SNAV din terminalul de feribot Napoli pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Lipari / În terminalul de feribot din Napoli sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului SNAV, Alilauro sau Siremar pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Napoli și Lipari

Pe navele Siremar, Alilauro sau SNAV, există ceva pentru toată lumea. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Lipari este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Lipari:

  • Se apropie de portul Lipari / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Lipari de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Lipari.
  • Părăsiți nava și Lipari este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Lipari vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Lipari începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire