Traseu recomandat
Napoli
Călătoriți direct la Santa Maria Salina cu feribot
Santa Maria Salina
Vezi prețurile
Rute alternative
Napoli
Călătorie cu feribot până la Panarea
Panarea
Călătorie cu feribot până la Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Napoli la Santa Maria Salina cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Napoli la Santa Maria Salina este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Napoli la Santa Maria Salina cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Siremar, Alilauro, SNAV sau Liberty Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Napoli Santa Maria Salina care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Alilauro, Siremar sau SNAV oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Napoli la Santa Maria Salina, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina

Port de plecare
Napoli
Italia
Campania
Port de sosire
Santa Maria Salina
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
259 km
Companii de feribot
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Napoli Santa Maria Salina: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina, veți găsi bilete care variază de la 288 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1472 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Napoli - Santa Maria Salina este de 756 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina este de 9 ore 59 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 12 ore 40 min pentru a ajunge la Santa Maria Salina, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Santa Maria Salina în 5 ore 35 min. Primul feribot pleacă din portul Napoli la 14:30. Ultimul feribot spre Santa Maria Salina pleacă din portul Napoli la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina
756 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Napoli Santa Maria Salina (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
288 lei - 1472 lei
Durata medie a traversării Napoli Santa Maria Salina
9 ore 59 min
Ora de plecare a primului feribot către Santa Maria Salina
14:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Santa Maria Salina
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Santa Maria Salina
08:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Santa Maria Salina
20:05

De ce să luați un feribot de la Napoli la Santa Maria Salina?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Napoli la Santa Maria Salina poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Santa Maria Salina. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Napoli la Santa Maria Salina este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Napoli la Santa Maria Salina. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Napoli Santa Maria Salina la bordul feribotului SNAV, Siremar sau Alilauro, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru un personal grijuliu
Pe toată durata călătoriei de la Napoli la Santa Maria Salina, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Napoli Santa Maria Salina este exact opusul. La bord, în funcție de nava Alilauro, Siremar sau SNAV în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Santa Maria Salina deja odihnit.

Ce companii operează între Napoli și Santa Maria Salina?

Dacă doriți să călătoriți între Napoli și Santa Maria Salina cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Alilauro, Siremar sau SNAV, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Alilauro Napoli Santa Maria Salina
Alilauro
Alilauro este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene din Marea Tireniană, inclusiv Ischia și Capri. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Napoli-Santa Maria Salina și puteți rezerva un bilet Alilauro între Napoli și Santa Maria Salina. Alilauro operează 7 de traversări pe săptămână către Santa Maria Salina de la Napoli, iar durata călătoriei este de 5 ore 40 min. Mai multe informații despre Alilauro
5 ore 40 min
7 de traversări pe săptămână
Siremar Napoli Santa Maria Salina
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Napoli-Santa Maria Salina și puteți rezerva un bilet Siremar între Napoli și Santa Maria Salina. Mai multe informații despre Siremar
SNAV Napoli Santa Maria Salina
SNAV
SNAV este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene și porturile de pe teritoriul continental italian, precum și servicii internaționale către Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Napoli-Santa Maria Salina și puteți rezerva un bilet SNAV între Napoli și Santa Maria Salina. SNAV operează 7 de traversări pe săptămână către Santa Maria Salina de la Napoli, iar durata călătoriei este de 5 ore 40 min. Mai multe informații despre SNAV
5 ore 40 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Napoli? Unde sosesc vapoarele în Santa Maria Salina?

Port de plecare în Napoli

Feriboturile Alilauro, Siremar sau SNAV pleacă spre Santa Maria Salina din următoarele porturi din Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Hartă
Napoli Molo Angioino
Hartă

Port de sosire în Santa Maria Salina

Navele SNAV, Siremar sau Alilauro sosesc în Santa Maria Salina din următoarele porturi:

Salina
Hartă
Alte curse alternative de la Napoli la Santa Maria Salina
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Napoli la Santa Maria Salina, vă va lua cel puțin 5 ore 40 min pentru a parcurge cei 259 km dintre Napoli și Santa Maria Salina.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Napoli și Santa Maria Salina) și de compania de feribot (Alilauro, Siremar și SNAV). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Napoli și Santa Maria Salina.

Există 3 de companii de feribot care operează între Napoli și Santa Maria Salina: Alilauro, Siremar și SNAV.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Napoli Santa Maria Salina, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Napoli și Santa Maria Salina, veți parcurge 259 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Napoli la Santa Maria Salina, puteți găsi prețuri care variază de la 288 lei pentru cel mai mic, la 1472 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 756 lei.

Primul feribot pleacă din Napoli la 14:30 pentru Santa Maria Salina.

Ultimul feribot spre Santa Maria Salina pleacă de obicei de la Napoli la 20:00.

Cum este traversarea cu feribotul de la Napoli la Santa Maria Salina?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Napoli și Santa Maria Salina. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Napoli Santa Maria Salina la bordul Siremar, Alilauro, SNAV sau Liberty Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Napoli până la debarcarea în Santa Maria Salina. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Napoli și Santa Maria Salina.

Plecare cu feribotul din Napoli

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Napoli Santa Maria Salina, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Napoli / Trebuie să ajungeți în portul Napoli cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră SNAV, Siremar sau Alilauro. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Napoli - Santa Maria Salina / Mergeți la biroul SNAV, Siremar sau Alilauro din terminalul de feribot Napoli pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Santa Maria Salina / Din terminalul de feribot din Napoli veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul Alilauro, Siremar sau SNAV va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul feribotului între Napoli și Santa Maria Salina

Pe nava Alilauro, Siremar sau SNAV, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Santa Maria Salina

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Santa Maria Salina:

  • Se apropie de portul Santa Maria Salina / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Santa Maria Salina. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Santa Maria Salina de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Napoli la Santa Maria Salina în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Santa Maria Salina.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Santa Maria Salina / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Santa Maria Salina. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Santa Maria Salina începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire