Traseu recomandat
Naantali
Călătoriți direct la Lumparland cu feribot
Lumparland
Vezi prețurile
Rute alternative
Naantali
Călătorie cu feribot până la Kapellskär
Kapellskär
Călătorie cu feribot până la Lumparland
Lumparland
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Naantali la Lumparland cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Naantali la Lumparland? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Naantali la Lumparland este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Naantali la Lumparland poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Naantali la Lumparland cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Finnlines sau Tallink. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Naantali Lumparland care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Finnlines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Naantali la Lumparland, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Naantali la Lumparland

Port de plecare
Naantali
Finlanda
Port de sosire
Lumparland
Finlanda
Åland
Distanța
105 km
Companii de feribot
Finnlines, Tallink
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Naantali Lumparland: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Naantali la Lumparland, veți găsi bilete care variază de la 373 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1089 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Naantali - Lumparland este de 681 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Naantali la Lumparland este de 4 ore 57 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 15 min pentru a ajunge la Lumparland, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lumparland în 4 ore 50 min. Primul feribot pleacă din portul Naantali la 10:45. Ultimul feribot spre Lumparland pleacă din portul Naantali la 22:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Naantali la Lumparland
681 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Naantali Lumparland (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
373 lei - 1089 lei
Durata medie a traversării Naantali Lumparland
4 ore 57 min
Ora de plecare a primului feribot către Lumparland
10:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lumparland
22:45
Ora de sosire a primului feribot către Lumparland
03:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Lumparland
16:35

Ce companii operează între Naantali și Lumparland?

Dacă doriți să călătoriți între Naantali și Lumparland cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Finnlines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Finnlines Naantali Lumparland
Finnlines
Finnlines a fost înființată în 1948 și are sediul în Finlanda. Aceasta deservește Finlanda, Germania, Suedia și Polonia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Naantali-Lumparland și puteți rezerva un bilet Finnlines între Naantali și Lumparland. Finnlines operează 14 de traversări pe săptămână către Lumparland de la Naantali, iar durata călătoriei este de 4 ore 55 min. Mai multe informații despre Finnlines
4 ore 55 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Naantali? Unde sosesc vapoarele în Lumparland?

Port de plecare în Naantali

Feriboturile Finnlines pleacă spre Lumparland din următoarele porturi din Naantali:

Naantali
Hartă

Port de sosire în Lumparland

Navele Finnlines sosesc în Lumparland din următoarele porturi:

Langnas
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Naantali la Lumparland, vă va lua cel puțin 4 ore 55 min pentru a parcurge cei 105 km dintre Naantali și Lumparland.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Naantali și Lumparland) și de compania de feribot (Finnlines). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Naantali și Lumparland.

Există 1 de companii de feribot care operează între Naantali și Lumparland: Finnlines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Finnlines, Tallink.

Pentru a merge cu vaporul de la Naantali la Lumparland, puteți găsi prețuri care variază de la 373 lei pentru cel mai mic, la 1089 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 681 lei.

Primul feribot pleacă din Naantali la 10:45 pentru Lumparland.

Ultimul feribot spre Lumparland pleacă de obicei de la Naantali la 22:45.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire