Kapellskär
Călătoriți direct la Lumparland cu feribot
Lumparland
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kapellskär la Lumparland cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kapellskär la Lumparland? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kapellskär la Lumparland este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kapellskär la Lumparland poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kapellskär la Lumparland cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Finnlines sau Tallink. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kapellskär Lumparland care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Finnlines sau Tallink oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kapellskär la Lumparland, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kapellskär la Lumparland

Port de plecare
Kapellskär
Suedia
Port de sosire
Lumparland
Finlanda
Åland
Distanța
80 km
Companii de feribot
Finnlines, Tallink
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kapellskär Lumparland: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kapellskär la Lumparland, veți găsi bilete care variază de la 373 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1089 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kapellskär - Lumparland este de 562 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kapellskär la Lumparland este de 3 ore 26 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 40 min pentru a ajunge la Lumparland, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lumparland în 3 ore 5 min. Primul feribot pleacă din portul Kapellskär la 07:00. Ultimul feribot spre Lumparland pleacă din portul Kapellskär la 21:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kapellskär la Lumparland
562 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kapellskär Lumparland (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
373 lei - 1089 lei
Durata medie a traversării Kapellskär Lumparland
3 ore 26 min
Ora de plecare a primului feribot către Lumparland
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lumparland
21:45
Ora de sosire a primului feribot către Lumparland
02:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Lumparland
14:40

De ce să luați un feribot de la Kapellskär la Lumparland?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kapellskär la Lumparland poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lumparland. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kapellskär la Lumparland este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Kapellskär-Lumparland în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Lumparland.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Kapellskär Lumparland, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Finnlines sau Tallink, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pentru traversarea de la Kapellskär la Lumparland, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Lumparland. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Finnlines sau Tallink, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Kapellskär și Lumparland?

Dacă doriți să călătoriți între Kapellskär și Lumparland cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Finnlines sau Tallink, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Finnlines Kapellskär Lumparland
Finnlines
Finnlines a fost înființată în 1948 și are sediul în Finlanda. Aceasta deservește Finlanda, Germania, Suedia și Polonia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kapellskär-Lumparland și puteți rezerva un bilet Finnlines între Kapellskär și Lumparland. Finnlines operează 14 de traversări pe săptămână către Lumparland de la Kapellskär, iar durata călătoriei este de 3 ore 40 min. Mai multe informații despre Finnlines
3 ore 40 min
14 de traversări pe săptămână
Tallink Kapellskär Lumparland
Tallink
Tallink, fondată în 1991, este o companie de feribot cu sediul în Estonia, care deservește statele baltice, Finlanda și Suedia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kapellskär-Lumparland și puteți rezerva un bilet Tallink între Kapellskär și Lumparland. Mai multe informații despre Tallink

De unde pleacă feriboturile în Kapellskär? Unde sosesc vapoarele în Lumparland?

Port de plecare în Kapellskär

Feriboturile Finnlines sau Tallink pleacă spre Lumparland din următoarele porturi din Kapellskär:

Kapellskar
Hartă

Port de sosire în Lumparland

Navele Tallink sau Finnlines sosesc în Lumparland din următoarele porturi:

Langnas
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kapellskär la Lumparland, vă va lua cel puțin 3 ore 40 min pentru a parcurge cei 80 km dintre Kapellskär și Lumparland.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kapellskär și Lumparland) și de compania de feribot (Finnlines și Tallink). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Kapellskär și Lumparland.

Există 2 de companii de feribot care operează între Kapellskär și Lumparland: Finnlines și Tallink.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Finnlines, Tallink.

În timpul traversării între Kapellskär și Lumparland, veți parcurge 80 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kapellskär la Lumparland, puteți găsi prețuri care variază de la 373 lei pentru cel mai mic, la 1089 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 562 lei.

Primul feribot pleacă din Kapellskär la 07:00 pentru Lumparland.

Ultimul feribot spre Lumparland pleacă de obicei de la Kapellskär la 21:45.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire