Traseu recomandat
Marsilia
Călătoriți direct la Skikda cu feribot
Skikda
Vezi prețurile
Rute alternative
Marsilia
Călătorie cu tren, carpooling până la Sete
Sete
Călătorie cu feribot până la Skikda
Skikda
Vezi prețurile
Marsilia
Călătorie cu carpooling, autocar, tren până la Genova
Genova
Călătorie cu feribot până la Skikda
Skikda
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Marsilia la Skikda cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Marsilia la Skikda? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Marsilia la Skikda este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Marsilia la Skikda poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Marsilia la Skikda cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Algérie Ferries sau Corsica Linea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Marsilia Skikda care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Linea sau Algérie Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Marsilia la Skikda, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Marsilia la Skikda

Port de plecare
Marsilia
Franţa
Provence-Alpi-Coasta de Azur
Port de sosire
Skikda
Algeria
Distanța
725 km
Companii de feribot
Algérie Ferries, Corsica Linea
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
20 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Marsilia Skikda: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Marsilia la Skikda, veți găsi bilete care variază de la 716 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 4181 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Marsilia - Skikda este de 1845 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Marsilia la Skikda este de 11 ore 53 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 21 ore pentru a ajunge la Skikda, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Skikda în . Primul feribot pleacă din portul Marsilia la 11:00. Ultimul feribot spre Skikda pleacă din portul Marsilia la 16:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Marsilia la Skikda
1845 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Marsilia Skikda (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
716 lei - 4181 lei
Durata medie a traversării Marsilia Skikda
11 ore 53 min
Ora de plecare a primului feribot către Skikda
11:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Skikda
16:00
Ora de sosire a primului feribot către Skikda
10:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Skikda
12:00

De ce să luați un feribot de la Marsilia la Skikda?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Marsilia la Skikda poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Skikda. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Marsilia la Skikda este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Corsica Linea sau Algérie Ferries vă veți bucura de un start lin din Marsilia și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Skikda. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Marsilia-Skikda este un pic prea scurtă!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Marsilia Skikda, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Corsica Linea sau Algérie Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Marsilia, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Corsica Linea sau Algérie Ferries și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Skikda plin de energie.

Ce companii operează între Marsilia și Skikda?

Dacă doriți să călătoriți între Marsilia și Skikda cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Linea sau Algérie Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Linea Marsilia Skikda
Corsica Linea
Corsica Linea este o companie foarte recentă, născută în urma dizolvării SNCM și cu sediul în portul Marsilia. Aceasta deservește Corsica, Tunisia și Algeria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Skikda și puteți rezerva un bilet Corsica Linea între Marsilia și Skikda. Mai multe informații despre Corsica Linea
Algérie Ferries Marsilia Skikda
Algérie Ferries
Algérie Ferries este un operator maritim de transport de pasageri și de marfă care leagă Algeria de Franța și Spania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Marsilia-Skikda și puteți rezerva un bilet Algérie Ferries între Marsilia și Skikda. Algérie Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Skikda de la Marsilia, iar durata călătoriei este de 20 ore. Mai multe informații despre Algérie Ferries
20 ore
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Marsilia? Unde sosesc vapoarele în Skikda?

Port de plecare în Marsilia

Feriboturile Corsica Linea sau Algérie Ferries pleacă spre Skikda din următoarele porturi din Marsilia:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Hartă
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Hartă

Port de sosire în Skikda

Navele Algérie Ferries sau Corsica Linea sosesc în Skikda din următoarele porturi:

Skikda Port
Hartă
Skikda
Hartă
Alte curse alternative de la Marsilia la Skikda
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Marsilia la Skikda, vă va lua cel puțin 20 ore pentru a parcurge cei 725 km dintre Marsilia și Skikda.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Marsilia și Skikda) și de compania de feribot (Corsica Linea și Algérie Ferries). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Marsilia și Skikda.

Există 2 de companii de feribot care operează între Marsilia și Skikda: Corsica Linea și Algérie Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Algérie Ferries, Corsica Linea.

În timpul traversării între Marsilia și Skikda, veți parcurge 725 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Marsilia la Skikda, puteți găsi prețuri care variază de la 716 lei pentru cel mai mic, la 4181 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1845 lei.

Primul feribot pleacă din Marsilia la 11:00 pentru Skikda.

Ultimul feribot spre Skikda pleacă de obicei de la Marsilia la 16:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire