Traseu recomandat
Genova
Călătoriți direct la Skikda cu feribot
Skikda
Vezi prețurile
Rute alternative
Genova
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Marsilia
Marsilia
Călătorie cu feribot până la Skikda
Skikda
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Genova la Skikda cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Genova la Skikda? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Genova la Skikda este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Genova la Skikda poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Genova la Skikda cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Algérie Ferries sau Corsica Linea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Genova Skikda care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Algérie Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Genova la Skikda, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Genova la Skikda

Port de plecare
Genova
Italia
Liguria
Port de sosire
Skikda
Algeria
Distanța
854 km
Companii de feribot
Algérie Ferries, Corsica Linea
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
21 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Genova și Skikda?

Dacă doriți să călătoriți între Genova și Skikda cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Algérie Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Algérie Ferries Genova Skikda
Algérie Ferries
Algérie Ferries este un operator maritim de transport de pasageri și de marfă care leagă Algeria de Franța și Spania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Genova-Skikda și puteți rezerva un bilet Algérie Ferries între Genova și Skikda. Algérie Ferries operează 7 de traversări pe săptămână către Skikda de la Genova, iar durata călătoriei este de 21 ore. Mai multe informații despre Algérie Ferries
21 ore
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Genova? Unde sosesc vapoarele în Skikda?

Port de plecare în Genova

Feriboturile Algérie Ferries pleacă spre Skikda din următoarele porturi din Genova:

Ponte Assereto
Hartă

Port de sosire în Skikda

Navele Algérie Ferries sosesc în Skikda din următoarele porturi:

Skikda Port
Hartă
Skikda
Hartă
Alte curse alternative de la Genova la Skikda
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Genova la Skikda, vă va lua cel puțin 21 ore pentru a parcurge cei 854 km dintre Genova și Skikda.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Genova și Skikda) și de compania de feribot (Algérie Ferries). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Genova și Skikda.

Există 1 de companii de feribot care operează între Genova și Skikda: Algérie Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Algérie Ferries, Corsica Linea.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire