Traseu recomandat
Leros
Călătoriți direct la Syros cu feribot
Syros
Vezi prețurile
Rute alternative
Leros
Călătorie cu feribot până la Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Călătorie cu feribot până la Syros
Syros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leros la Syros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leros la Syros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leros la Syros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leros la Syros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leros la Syros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leros Syros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leros la Syros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leros la Syros

Port de plecare
Leros
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Syros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
157 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leros Syros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leros la Syros, veți găsi bilete care variază de la 259 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1357 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leros - Syros este de 805 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leros la Syros este de 5 ore 6 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 15 min pentru a ajunge la Syros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Syros în 5 ore 5 min. Primul feribot pleacă din portul Leros la 22:35. Ultimul feribot spre Syros pleacă din portul Leros la 22:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leros la Syros
805 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leros Syros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
259 lei - 1357 lei
Durata medie a traversării Leros Syros
5 ore 6 min
Ora de plecare a primului feribot către Syros
22:35
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Syros
22:50
Ora de sosire a primului feribot către Syros
03:50
Ora de sosire a ultimului feribot către Syros
03:55

Ce companii operează între Leros și Syros?

Dacă doriți să călătoriți între Leros și Syros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Leros Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Leros-Syros, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Syros și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Leros și Syros. Blue Star Ferries operează 3 de traversări pe săptămână către Syros de la Leros, iar durata călătoriei este de 5 ore 10 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
5 ore 10 min
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leros? Unde sosesc vapoarele în Syros?

Port de plecare în Leros

Feriboturile Blue Star Ferries pleacă spre Syros din următoarele porturi din Leros:

Leros
Hartă
Leros
Hartă

Port de sosire în Syros

Navele Blue Star Ferries sosesc în Syros din următoarele porturi:

Port of Siros Ermoupoli
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Leros la Syros, vă va lua cel puțin 5 ore 10 min pentru a parcurge cei 157 km dintre Leros și Syros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Leros și Syros) și de compania de feribot (Blue Star Ferries). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Leros și Syros.

Există 1 de companii de feribot care operează între Leros și Syros: Blue Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Pentru a merge cu vaporul de la Leros la Syros, puteți găsi prețuri care variază de la 259 lei pentru cel mai mic, la 1357 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 805 lei.

Primul feribot pleacă din Leros la 22:35 pentru Syros.

Ultimul feribot spre Syros pleacă de obicei de la Leros la 22:50.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire