Leros
Călătoriți direct la Agios Kyrikos cu feribot
Agios Kyrikos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leros la Agios Kyrikos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leros la Agios Kyrikos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leros la Agios Kyrikos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leros la Agios Kyrikos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leros la Agios Kyrikos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leros Agios Kyrikos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leros la Agios Kyrikos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leros la Agios Kyrikos

Port de plecare
Leros
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Agios Kyrikos
Grecia
Distanța
71 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leros Agios Kyrikos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leros la Agios Kyrikos, veți găsi bilete care variază de la 85 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 721 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leros - Agios Kyrikos este de 393 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leros la Agios Kyrikos este de 2 ore 10 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 10 min pentru a ajunge la Agios Kyrikos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Kyrikos în 1 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Leros la 14:20. Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă din portul Leros la 17:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leros la Agios Kyrikos
393 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leros Agios Kyrikos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
85 lei - 721 lei
Durata medie a traversării Leros Agios Kyrikos
2 ore 10 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Kyrikos
14:20
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Kyrikos
17:00
Ora de sosire a primului feribot către Agios Kyrikos
16:05
Ora de sosire a ultimului feribot către Agios Kyrikos
20:10

De ce să luați un feribot de la Leros la Agios Kyrikos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Leros la Agios Kyrikos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Agios Kyrikos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Leros la Agios Kyrikos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În Leros, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Agios Kyrikos plin de energie.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Leros-Agios Kyrikos în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Agios Kyrikos pentru a coborî de pe vas.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Leros la Agios Kyrikos în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Leros, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Leros la Agios Kyrikos.

Ce companii operează între Leros și Agios Kyrikos?

Dacă doriți să călătoriți între Leros și Agios Kyrikos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Leros Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Leros și Agios Kyrikos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Dodekanisos Seaways Leros Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leros și Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Agios Kyrikos de la Leros, iar durata călătoriei este de 1 ore 50 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
1 ore 50 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leros? Unde sosesc vapoarele în Agios Kyrikos?

Port de plecare în Leros

Feriboturile Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways pleacă spre Agios Kyrikos din următoarele porturi din Leros:

Leros
Hartă
Leros
Hartă

Port de sosire în Agios Kyrikos

Navele Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways sosesc în Agios Kyrikos din următoarele porturi:

Port of Agios Kyrikos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Leros la Agios Kyrikos, vă va lua cel puțin 1 ore 50 min pentru a parcurge cei 71 km dintre Leros și Agios Kyrikos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Leros și Agios Kyrikos) și de compania de feribot (Hellenic Seaways și Dodekanisos Seaways). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Leros și Agios Kyrikos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Leros și Agios Kyrikos: Hellenic Seaways și Dodekanisos Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

În timpul traversării între Leros și Agios Kyrikos, veți parcurge 71 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Leros la Agios Kyrikos, puteți găsi prețuri care variază de la 85 lei pentru cel mai mic, la 721 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 393 lei.

Primul feribot pleacă din Leros la 14:20 pentru Agios Kyrikos.

Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă de obicei de la Leros la 17:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire