Traseu recomandat
Ibiza
Călătoriți direct la Denia cu feribot
Denia
Vezi prețurile
Rute alternative
Ibiza
Călătorie cu feribot până la Formentera
Formentera
Călătorie cu feribot până la Denia
Denia
Vezi prețurile
Ibiza
Călătorie cu zboruri, feribot până la Valencia
Valencia
Călătorie cu carpooling, autocar până la Denia
Denia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ibiza la Denia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ibiza la Denia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ibiza la Denia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ibiza la Denia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ibiza la Denia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi sau Mediterranea Pitiusa. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ibiza Denia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ibiza la Denia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ibiza la Denia

Port de plecare
Ibiza
Spania
Insulele Baleare
Port de sosire
Denia
Spania
Comunitatea din Comunitatea Valenciană
Distanța
115 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ibiza Denia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ibiza la Denia, veți găsi bilete care variază de la 348 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1497 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ibiza - Denia este de 830 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ibiza la Denia este de 2 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 29 min pentru a ajunge la Denia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Denia în 2 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Ibiza la 11:00. Ultimul feribot spre Denia pleacă din portul Ibiza la 20:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ibiza la Denia
830 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ibiza Denia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
348 lei - 1497 lei
Durata medie a traversării Ibiza Denia
2 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Denia
11:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Denia
20:30
Ora de sosire a primului feribot către Denia
13:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Denia
23:59

Ce companii operează între Ibiza și Denia?

Dacă doriți să călătoriți între Ibiza și Denia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Baleària Ibiza Denia
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ibiza-Denia și puteți rezerva un bilet Baleària între Ibiza și Denia. Baleària operează 4 de traversări pe zi către Denia de la Ibiza, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Baleària
2 ore
4 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Ibiza? Unde sosesc vapoarele în Denia?

Port de plecare în Ibiza

Feriboturile Baleària pleacă spre Denia din următoarele porturi din Ibiza:

Ibiza Eivissa
Hartă

Port de sosire în Denia

Navele Baleària sosesc în Denia din următoarele porturi:

Dénia
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ibiza la Denia, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 115 km dintre Ibiza și Denia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ibiza și Denia) și de compania de feribot (Baleària). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Ibiza și Denia.

Există 1 de companii de feribot care operează între Ibiza și Denia: Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Pentru a merge cu vaporul de la Ibiza la Denia, puteți găsi prețuri care variază de la 348 lei pentru cel mai mic, la 1497 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 830 lei.

Primul feribot pleacă din Ibiza la 11:00 pentru Denia.

Ultimul feribot spre Denia pleacă de obicei de la Ibiza la 20:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire