Ibiza
Călătoriți direct la Formentera cu feribot
Formentera
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ibiza la Formentera cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ibiza la Formentera? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ibiza la Formentera este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ibiza la Formentera poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ibiza la Formentera cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines sau Aquabus. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ibiza Formentera care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ibiza la Formentera, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ibiza la Formentera

Port de plecare
Ibiza
Spania
Insulele Baleare
Port de sosire
Formentera
Spania
Insulele Baleare
Distanța
24 km
Companii de feribot
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ibiza Formentera: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ibiza la Formentera, veți găsi bilete care variază de la 104 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 393 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ibiza - Formentera este de 199 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ibiza la Formentera este de 36 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 58 min pentru a ajunge la Formentera, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Formentera în 25 min. Primul feribot pleacă din portul Ibiza la 06:30. Ultimul feribot spre Formentera pleacă din portul Ibiza la 17:31.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ibiza la Formentera
199 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ibiza Formentera (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
104 lei - 393 lei
Durata medie a traversării Ibiza Formentera
36 min
Ora de plecare a primului feribot către Formentera
06:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Formentera
17:31
Ora de sosire a primului feribot către Formentera
07:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Formentera
18:00

De ce să luați un feribot de la Ibiza la Formentera?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ibiza la Formentera poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Formentera. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ibiza la Formentera este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Formentera sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Ibiza Formentera la bordul feribotului Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus sau Mediterranea Pitiusa, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Ibiza-Formentera în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Formentera.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Ibiza Formentera este exact opusul. La bord, în funcție de nava Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Formentera deja odihnit.

Ce companii operează între Ibiza și Formentera?

Dacă doriți să călătoriți între Ibiza și Formentera cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mediterranea Pitiusa Ibiza Formentera
Mediterranea Pitiusa
Mediterranea Pitiusa operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Ibiza și Formentera. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ibiza-Formentera și puteți rezerva un bilet Mediterranea Pitiusa între Ibiza și Formentera. Mai multe informații despre Mediterranea Pitiusa
Aquabus Ibiza Formentera
Aquabus
Aquabus operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Ibiza și Formentera. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ibiza-Formentera și puteți rezerva un bilet Aquabus între Ibiza și Formentera. Mai multe informații despre Aquabus
Trasmapi Ibiza Formentera
Trasmapi
Trasmapi operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Ibiza și Formentera. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ibiza-Formentera și puteți rezerva un bilet Trasmapi între Ibiza și Formentera. Mai multe informații despre Trasmapi
Baleària Ibiza Formentera
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ibiza-Formentera și puteți rezerva un bilet Baleària între Ibiza și Formentera. Mai multe informații despre Baleària
Formentera Lines Ibiza Formentera
Formentera Lines
Formentera Lines operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Ibiza și Formentera. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ibiza-Formentera și puteți rezerva un bilet Formentera Lines între Ibiza și Formentera. Mai multe informații despre Formentera Lines

De unde pleacă feriboturile în Ibiza? Unde sosesc vapoarele în Formentera?

Port de plecare în Ibiza

Feriboturile Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines pleacă spre Formentera din următoarele porturi din Ibiza:

Ibiza Eivissa
Hartă

Port de sosire în Formentera

Navele Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus sau Mediterranea Pitiusa sosesc în Formentera din următoarele porturi:

Formentera La Savina
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 5 de companii de feribot care operează între Ibiza și Formentera: Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària și Formentera Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Ibiza Formentera, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Ibiza și Formentera, veți parcurge 24 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ibiza la Formentera, puteți găsi prețuri care variază de la 104 lei pentru cel mai mic, la 393 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 199 lei.

Primul feribot pleacă din Ibiza la 06:30 pentru Formentera.

Ultimul feribot spre Formentera pleacă de obicei de la Ibiza la 17:31.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Ibiza la Formentera

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Ibiza și Formentera. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Ibiza Formentera la bordul Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines sau Aquabus, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Ibiza până la debarcarea în Formentera. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Ibiza și Formentera.

Plecare cu feribotul din Ibiza

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Ibiza Formentera, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Ibiza / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Ibiza în limita de timp stabilită de Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Ibiza - Formentera / Mergeți la biroul Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus sau Mediterranea Pitiusa din terminalul de feribot Ibiza pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Formentera / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Ibiza care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul navei între Ibiza și Formentera

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària sau Formentera Lines așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Formentera este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Formentera:

  • Se apropie de portul Formentera / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Formentera.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Formentera.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Formentera / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Formentera vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Formentera începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire