Traseu recomandat
Heraklion
Călătoriți direct la Pigadia cu feribot
Pigadia
Vezi prețurile
Rute alternative
Heraklion
Călătorie cu feribot până la Fri
Fri
Călătorie cu feribot până la Pigadia
Pigadia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Heraklion la Pigadia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Heraklion la Pigadia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Heraklion la Pigadia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Heraklion la Pigadia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Heraklion la Pigadia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Heraklion Pigadia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau ANEK Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Heraklion la Pigadia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Heraklion la Pigadia

Port de plecare
Heraklion
Grecia
Creta
Port de sosire
Pigadia
Grecia
Dodecanese
Distanța
189 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
8 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Heraklion Pigadia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Heraklion la Pigadia, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 676 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Heraklion - Pigadia este de 383 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Heraklion la Pigadia este de 6 ore 40 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 6 ore 40 min pentru a ajunge la Pigadia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pigadia în 6 ore 40 min. Primul feribot pleacă din portul Heraklion la 05:25.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Heraklion la Pigadia
383 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Heraklion Pigadia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 676 lei
Durata medie a traversării Heraklion Pigadia
6 ore 40 min
Ora de plecare a primului feribot către Pigadia
05:25
Ora de sosire a primului feribot către Pigadia
12:05

De ce să luați un feribot de la Heraklion la Pigadia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Heraklion la Pigadia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Pigadia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Heraklion la Pigadia este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Heraklion la Pigadia în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Pigadia pentru a coborî de pe vas.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Heraklion Pigadia este exact opusul. Feriboturile operate de Blue Star Ferries sau ANEK Lines sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Cu siguranță vă veți începe vacanța în Pigadia deja odihnit.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Heraklion, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Blue Star Ferries sau ANEK Lines și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Pigadia plin de energie.

Ce companii operează între Heraklion și Pigadia?

Dacă doriți să călătoriți între Heraklion și Pigadia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau ANEK Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Heraklion Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Heraklion-Pigadia, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Pigadia și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Heraklion și Pigadia. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
ANEK Lines Heraklion Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Heraklion-Pigadia și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Pigadia și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Heraklion și Pigadia. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Pigadia de la Heraklion, iar durata călătoriei este de 8 ore. Mai multe informații despre ANEK Lines
8 ore
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Heraklion? Unde sosesc vapoarele în Pigadia?

Port de plecare în Heraklion

Feriboturile Blue Star Ferries sau ANEK Lines pleacă spre Pigadia din următoarele porturi din Heraklion:

Heraklion
Hartă

Port de sosire în Pigadia

Navele ANEK Lines sau Blue Star Ferries sosesc în Pigadia din următoarele porturi:

Karpathos
Hartă
Alte curse alternative de la Heraklion la Pigadia
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Heraklion la Pigadia, vă va lua cel puțin 8 ore pentru a parcurge cei 189 km dintre Heraklion și Pigadia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Heraklion și Pigadia) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și ANEK Lines). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Heraklion și Pigadia.

Există 2 de companii de feribot care operează între Heraklion și Pigadia: Blue Star Ferries și ANEK Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

În timpul traversării între Heraklion și Pigadia, veți parcurge 189 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Heraklion la Pigadia, puteți găsi prețuri care variază de la 89 lei pentru cel mai mic, la 676 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 383 lei.

Primul feribot pleacă din Heraklion la 05:25 pentru Pigadia.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire