Fri
Călătoriți direct la Pigadia cu feribot
Pigadia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Fri la Pigadia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Fri la Pigadia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Fri la Pigadia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Fri la Pigadia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Fri la Pigadia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Fri Pigadia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Fri la Pigadia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Fri la Pigadia

Port de plecare
Fri
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Pigadia
Grecia
Dodecanese
Distanța
28 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Fri Pigadia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Fri la Pigadia, veți găsi bilete care variază de la 40 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 273 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Fri - Pigadia este de 159 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Fri la Pigadia este de 1 ore 10 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 10 min pentru a ajunge la Pigadia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pigadia în 1 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Fri la 06:35. Ultimul feribot spre Pigadia pleacă din portul Fri la 10:55.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Fri la Pigadia
159 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Fri Pigadia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
40 lei - 273 lei
Durata medie a traversării Fri Pigadia
1 ore 10 min
Ora de plecare a primului feribot către Pigadia
06:35
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Pigadia
10:55
Ora de sosire a primului feribot către Pigadia
07:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Pigadia
12:05

De ce să luați un feribot de la Fri la Pigadia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Fri la Pigadia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Pigadia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Fri la Pigadia este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. La bordul unui feribot ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets vă veți bucura de un start lin din Fri și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Pigadia. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Pigadia, deoarece experiența este atât de plăcută!
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Fri, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Pigadia plin de energie.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Fri până la Pigadia, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Fri și Pigadia?

Dacă doriți să călătoriți între Fri și Pigadia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Fri Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Fri-Pigadia și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Fri-Pigadia și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Fri și Pigadia. ANEK Lines operează 3 de traversări pe săptămână către Pigadia de la Fri, iar durata călătoriei este de 1 ore 40 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
1 ore 40 min
3 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Fri Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Fri-Pigadia, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Fri-Pigadia și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Fri și Pigadia. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Fri Pigadia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Fri-Pigadia și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Fri și Pigadia. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Sea Jets Fri Pigadia
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Fri-Pigadia și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Fri și Pigadia. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Fri? Unde sosesc vapoarele în Pigadia?

Port de plecare în Fri

Feriboturile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets pleacă spre Pigadia din următoarele porturi din Fri:

Kasos
Hartă

Port de sosire în Pigadia

Navele Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Pigadia din următoarele porturi:

Karpathos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Fri la Pigadia, vă va lua cel puțin 1 ore 40 min pentru a parcurge cei 28 km dintre Fri și Pigadia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Fri și Pigadia) și de compania de feribot (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Fri și Pigadia.

Există 4 de companii de feribot care operează între Fri și Pigadia: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Fri Pigadia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Fri și Pigadia, veți parcurge 28 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Fri la Pigadia, puteți găsi prețuri care variază de la 40 lei pentru cel mai mic, la 273 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 159 lei.

Primul feribot pleacă din Fri la 06:35 pentru Pigadia.

Ultimul feribot spre Pigadia pleacă de obicei de la Fri la 10:55.

Cum este o traversare cu feribotul de la Fri la Pigadia?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Fri la Pigadia, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Fri Pigadia la bordul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Fri până la debarcarea în Pigadia. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Fri și Pigadia.

Plecare cu feribotul din Fri

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Fri Pigadia, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Fri / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Fri, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Fri - Pigadia / Mergeți la biroul Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries sau ANEK Lines din terminalul de feribot Fri pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Pigadia / În terminalul de feribot din Fri sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul feribotului între Fri și Pigadia

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets așa cum dorește. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Pigadia, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Pigadia:

  • Se apropie de portul Pigadia / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Pigadia de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Fri la Pigadia în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Pigadia.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Pigadia / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Pigadia este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Pigadia începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire