Traseu recomandat
Genova
Călătoriți direct la Porto Torres cu feribot
Porto Torres
Vezi prețurile
Rute alternative
Genova
Călătorie cu feribot până la Ajaccio
Ajaccio
Călătorie cu feribot până la Porto Torres
Porto Torres
Vezi prețurile
Genova
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Nisa
Nisa
Călătorie cu feribot până la Porto Torres
Porto Torres
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Genova la Porto Torres cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Genova la Porto Torres? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Genova la Porto Torres este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Genova la Porto Torres poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Genova la Porto Torres cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea sau Saremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Genova Porto Torres care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Genova la Porto Torres, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Genova la Porto Torres

Port de plecare
Genova
Italia
Liguria
Port de sosire
Porto Torres
Italia
Sardinia
Distanța
400 km
Companii de feribot
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar
Frecvența traversărilor
13 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
9 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Genova Porto Torres: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Genova la Porto Torres, veți găsi bilete care variază de la 154 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2919 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Genova - Porto Torres este de 602 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Genova la Porto Torres este de 12 ore 4 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 13 ore 45 min pentru a ajunge la Porto Torres, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Porto Torres în 10 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Genova la 01:30. Ultimul feribot spre Porto Torres pleacă din portul Genova la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Genova la Porto Torres
602 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Genova Porto Torres (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
154 lei - 2919 lei
Durata medie a traversării Genova Porto Torres
12 ore 4 min
Ora de plecare a primului feribot către Porto Torres
01:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Porto Torres
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Porto Torres
07:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Porto Torres
15:15

De ce să luați un feribot de la Genova la Porto Torres?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Genova la Porto Torres poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Porto Torres. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Genova la Porto Torres este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
În fiecare minut al traversării Genova-Porto Torres, de la îmbarcarea în portul Genova până la debarcarea în Porto Torres, personalul calificat și zâmbitor al Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Genova Porto Torres este opusă! La bord, în funcție de nava Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Porto Torres fără stres și total relaxat.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Genova și Porto Torres atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Genova, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Porto Torres, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Genova și Porto Torres va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Genova și Porto Torres?

Dacă doriți să călătoriți între Genova și Porto Torres cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Moby Lines Genova Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines este o companie italiană de feribot care deservește Sardinia și Corsica din Italia din 1959. Cum pot rezerva o traversare Moby Lines Genova Porto Torres? Utilizând Vivanoda și motorul său de căutare multi-transport! Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Genova-Porto Torres și puteți rezerva un bilet Moby Lines între Genova și Porto Torres. Mai multe informații despre Moby Lines
Grandi Navi Veloci Genova Porto Torres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Genova-Porto Torres și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Genova și Porto Torres. Grandi Navi Veloci operează 4 de traversări pe săptămână către Porto Torres de la Genova, iar durata călătoriei este de 11 ore 20 min. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
11 ore 20 min
4 de traversări pe săptămână
Tirrenia di Navigazione Genova Porto Torres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione este o companie de feribot cu sediul în Cagliari, Sardinia. Înființată în 1946, aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Italia și Sardinia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Genova-Porto Torres și puteți rezerva un bilet Tirrenia di Navigazione între Genova și Porto Torres. Tirrenia di Navigazione operează 9 de traversări pe săptămână către Porto Torres de la Genova, iar durata călătoriei este de 9 ore 30 min. Mai multe informații despre Tirrenia di Navigazione
9 ore 30 min
9 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Genova? Unde sosesc vapoarele în Porto Torres?

Port de plecare în Genova

Feriboturile Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione pleacă spre Porto Torres din următoarele porturi din Genova:

Ponte Assereto
Hartă

Port de sosire în Porto Torres

Navele Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci sau Moby Lines sosesc în Porto Torres din următoarele porturi:

Porto Torres
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Genova la Porto Torres, vă va lua cel puțin 9 ore 30 min pentru a parcurge cei 400 km dintre Genova și Porto Torres.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Genova și Porto Torres) și de compania de feribot (Moby Lines, Grandi Navi Veloci și Tirrenia di Navigazione). În prezent, există 13 de traversări pe săptămână între Genova și Porto Torres.

Există 3 de companii de feribot care operează între Genova și Porto Torres: Moby Lines, Grandi Navi Veloci și Tirrenia di Navigazione.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Genova Porto Torres, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Genova și Porto Torres, veți parcurge 400 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Genova la Porto Torres, puteți găsi prețuri care variază de la 154 lei pentru cel mai mic, la 2919 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 602 lei.

Primul feribot pleacă din Genova la 01:30 pentru Porto Torres.

Ultimul feribot spre Porto Torres pleacă de obicei de la Genova la 23:59.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Genova la Porto Torres

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Genova și Porto Torres. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Genova până la debarcarea în Porto Torres, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea și Saremar. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Genova și Porto Torres.

Îmbarcarea în Genova

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Genova Porto Torres, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Genova / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Genova în limita de timp stabilită de Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Genova - Porto Torres / Mergeți la biroul Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci sau Moby Lines din terminalul de feribot Genova pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Porto Torres / Din terminalul de feribot din Genova veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Genova și Porto Torres

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Moby Lines, Grandi Navi Veloci sau Tirrenia di Navigazione așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Debarcarea de pe feribot în Porto Torres

Iată câteva informații pentru debarcarea în Porto Torres:

  • Se apropie de portul Porto Torres / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Porto Torres de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Genova la Porto Torres în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Porto Torres.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Porto Torres / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Porto Torres vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Porto Torres începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire